Gőzölgő jegestea?
2016. december 01. írta: persica

Gőzölgő jegestea?

A NESTEA válasza a télre! Lélekmelegítő Havas szilva és Fahéjas alma ízek

Megérkeztek a hideg hónapok, és velük együtt visszatértek a NESTEA szezonális teái is, amelyek különleges ízükkel a téli ünnepek hangulatát csempészik a hétköznapokba. A Havas szilva és a Fahéjas alma ízesítésű teák hidegen és melegen egyaránt fogyaszthatók,  így kellemes italok lehetnek a nap bármely szakában.

 

A NESTEA téli teák a fahéj, az alma, a szegfűszeg, a méz és a szilva ízeivel alapozzák meg a téli, ünnepi hangulatot, és  meghittebbé teszik a hűvös, összebújós estéket. Takaróba burkolózva, egy gőzölgő csésze társaságában kellemesebb átmelegedni egy hosszú nap után, ezt segíthetik a melegen is fogyasztható Havas szilva és Fahéjas alma ízű teák.

 

„A NESTEA Havas szilva hamar belopta magát a fogyasztók szívébe, amikor pár éve megjelent a boltok polcain, és ma már hozzátartozik az őszi, téli hangulathoz. A tavaly bevezetett Fahéjas almával pedig az ünnepi ízeket és illatokat zártuk palackba, hogy melegséget vigyünk vele a hideg hétköznapokba.” – mondta Ferencz Enikő szenior márkamenedzser.

 

Az összebújásra egy óriási, gőzölgő csésze is buzdít egy budapesti házfalon, de egy kötött ruhákba öltöztetett buszmegálló is azt hirdeti, hogy a fagyos téli estéken különösen jó érzés egy finom teával felmelegíteni magunkat. A NESTEA Havas szilva és Fahéjas alma termékek február végéig lesznek kaphatóak az állandó NESTEA kínálat mellett, amely nemrég a NESTEA Free kalóriamentes változatokkal is bővült.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1712014518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása