A COTY 2017-es tavaszi-nyári smink divatja. Melyet újra a kifutók világa inspirált!
2017. január 27. írta: persica

A COTY 2017-es tavaszi-nyári smink divatja. Melyet újra a kifutók világa inspirált!

A 2017-es tavaszi-nyári smink divatot újra a kifutók világa inspirálta – mi más – vannak nagyon vad ötletek, de hordható festések is, valamint egészen elképesztő ajánlatok vagány csajoknak, nem mindennapi sminkeléshez. Nem hiányozhatnak a pasztell árnyalatok, de újra helyet kaptak a vibráló színek is.

ARCFESTÉS.

Itt 2 irányvonal uralja a trended:

·         Napcsókolta, bronzos festés

·         Harmatos, világos smink.

 A bronzos sminkek uralkodó színei a narancsos, sárgás, barnás árnyalatok, melyeket arany ragyogása tesz vibrálóvá.

A harmatos, világos sminknél a bőr ragyogó, mintha picit nedves lenne, elmosódott. A pofacsontok feletti részt krémes illuminátorral világosítjuk, az egész smink a stroboszkóp villogására emlékeztet. Könnyed, légies, friss és fiatalos az így készült arcfestés.

PIROSÍTÓK:

1.       Balerina stílus: porcelán finomságú pinkek és rózsás árnyalatok az arccsontra, olyan törékeny és ártatlan! Friss és egészséges bőrszín. A pirosítót vigyük fel az almácskákra és satírozzuk el egészen a haj vonaláig, egy kis szempillaspirál és finom balzsam az ajkakra – kész a trendi smink.

2.       A 80-as évek divatja visszatér! Jellemzők: nagyon hangsúlyos arccsontok, intenzív és forró színek, púderes vörös vonalak (Chanel), vagy édesen pirospozsgás arc (Pascal Millet). Kenzo az extrém 80-as évek stílusát matt vörös ajkakkal egészítette ki.

SZEMEK:

Reflektorfényben a szemek! Tobzódnak a különböző stílusok, színpompás festések, vastagon felvitt festékek, lebegő vonalak, pink, kék és sárga vibráló árnyalatai.

1.       Visszafogott, hűvös színek, a belső szemzug hangsúlyozása – metállos-ezüstös árnyalatokkal

2.       Szemhéjfény minden mennyiségben – a szemhéjfesték fölé vastagon, szinte fényvisszaverő hatás, nedves csillogás. Meleg föld színek, de vörös árnyalatok is dominálnak.

3.       Pasztell színek klasszikus zöld, vízkék és pink lágyítják a tekintetet. Marc Jacobs füstös festést készít a finom árnyalatokkal

4.       Egyetlen, hangsúlyos szín – intenzív szín, drámai hatás. Ebben a szezonban a sárga szín fog a szemfestésben is dominálni, mely lehet aranyosan ragyogó vagy visszafogott, pasztell árnyalat. A szempillák vagy festetlenek, vagy éppen kanárisárga színt kapnak. (Molly Goddard)

5.       A szem redőinek hangsúlyozása – egyetlen színnel kiemelni a szemhéj redőit, ráncocskáit. Az erős színek kihangsúlyozzák a vonalakat, pink szemfesték, magenta vonalakkal, szempillák tövén vörös csík. Igen feltűnő és szokatlan festés-

6.       Szivárványos villantás – merész, ragyogó színek egymásra halmozása, feltűnő, vibráló sminket eredményez. Por állagú festékek szemceruzával kombinálva, akár fémes csillámokkal a szem sarkakba még feltünőbbé téve – szabadon szárnyalhat a fantázia!

7.       Graffiti festés – vastagon felkent színek vörös, narancs, pink és kék árnyalatban, igazán harcos megjelenést adnak.

8.       Játékos vonalak a grafikai vonalak átalakítják a szemformáját, nagyon érdekes, játékos lesz a hatás.

9.       “Soft smoke” – finoman füstös szemek – vastag, nedves hatású, erős pigmentek nagyvonalúan elsatírozva a szem körül. Lehet visszafogottabb vagy merész – mindenképpen divatos.

10.    Szemöldök 1. – szépen formázott, természetes hatású, könnyed szemöldökszínező porral átfésült szemöldök.

11.    Szemöldök 2. -  nincs is. Szinte eltűnik a szemöldök, hogy minden figyelem a hangsúlyos szemfestésre irányuljon.

 AJKAK

·         NUDE – idén folytatódik a nude árnyalatok diadalmenete, “mintha-nem-is-lenne-festve” stílus cseppnyi színezett ajakbalzsammal – a kifutók világát ez uralta.

·         Pink színek – mint a nyíló rózsa, olyan árnyalatok kerülnek az ajkak középső részére, amit fokozatosan satírozunk el a szájzug irányában, egyszerűen csak az ujjainkat használva. Nagyon romantikus.

·         Matt színek – ebben a szezonban is a kifutók sztárjai, leginkább a merész piros és forró fukszia árnyalatok a legmenőbbek. A Cupido-ív erősen hangsúlyos. A mélytüzű pigmentek teljesen bevonják az ajkakat, igen erős hatást keltenek. Több tervezőnél is láthatjuk a vörös és a pink kombinációját.

·         Pasztell ajkak – dacos biggyesztés, döbbenetes színek generálta igen feltűnő megjelenés. Habzó tenger türkiz, mentazöld és szilva színek dominálnak. A hangsúlyos szájak mellett a szemöldök kap finom ceruzás áthúzást, az arc többi része természetes, festettlennek tűnő.

KÖRÖM

·         Primer színek

·         Feketék – fehérek

·         Fémes hatásúak

·         Két színűek

·         Szivárvány színeiben pompázók 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6512160219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása