AZ INTIMISSIMI BEMUTATJA: AZ ÚJ CSIPKE BRALETTE LYCRA® szálas csipkéből
2017. január 30. írta: persica

AZ INTIMISSIMI BEMUTATJA: AZ ÚJ CSIPKE BRALETTE LYCRA® szálas csipkéből

Az Intimissimi újdonsága követi az aktuális divattrendet - a természetes formákat ünnepli.

Vannak olyan esetek, amikor a fehérnemű annyira szép, hogy vétek volna elrejteni – amikor a fehérnemű és a divat összefognak, hogy tökéletes párt alkossanak, és a nőiesség könnyed játékra hívja az eleganciát.
Az Intimissimi 3 új modellel bővítette 20 különféle típusú melltartóból álló basic kollekcióját:
a csipke bralette-ekkel.
 
Az ultrakönnyű, párnázatlan, merevítő nélküli háromszög csipkemelltartótól a strukturáltabb felépítésű bralette-ig. A három érzéki modell mindegyikében kifinomult csipke és LYCRA® szál találkozik - a nőies elegancia a rendkívüli rugalmassággal párosul az elegancia és a kényelem jegyében.
Az Intimissimi kínálatának legújabb darabjai, inggel vagy blézerrel társítva tökéletes megjelenést biztosítanak, így a fehérnemű – láthatatlan kellék helyett - egyedülálló divatkiegészítővé válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1112169358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása