MAX FACTOR VELVET MATTE AJAKRÚZS KOLLEKCIÓ
2017. február 26. írta: persica

MAX FACTOR VELVET MATTE AJAKRÚZS KOLLEKCIÓ

NINCS KOMPROMISSZUM A MATT RÚZSOK TERÉN!

Amikor megjelenik egy új matt ajakrúzs, a nők úgy érzik, kompromisszumot kell kötniük és el kell fogadniuk, hogy egy erősen pigmentált, matt rúzs száraz érzetet hagy az ajkakon. De ennek vége! A Max Factor Velvet Matte ajakrúzs kollekciója forradalmi újítás a matt rúzsok terén: matt végeredmény, mégis puha és hidratált érzet.

 

Egészen mostanáig a nők úgy gondolták, hogy három terméket kell ötvözni ahhoz, hogy hidratáló, de matt ajakrúzst kapjanak – ajakradírok, ajakbalzsamok és rúzsok a kívánt végeredményért.

 

A Max Factor Velvet Matte ajakrúzs kollekciójával ez az eredmény elérhető kompromisszumok nélkül.

“A tökéletes matt ajkak elérése érdekében mindig az ajkak előkészítésével és alapozásával kezdek, de ez időigényes folyamat. Mostantól a nők már otthon is, egyetlen rúzs segítségével varázsolhatnak trendi ajkakat.” – Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi sminkmestere.


A Max Factor Velvet Matte ajakrúzs kollekció speciális formulájának köszönhetően matt végeredményt biztosít, állaga mégis krémes, hidratáló hatású. A hagyományos matt ajakrúzsok összetevői között nagy mennyiségben található púder részecske, hogy csökkentsék a fényvisszaverődést, ez viszont csomósodáshoz vezet. Valójában ezek a púder részecskék felelősek a hidratáló olajok csökkenéséért.

 

A Max Factor Velvet Matte ajakrúzs kollekció formulája a hagyományos matt rúzsokétől eltérően lett kialakítva, nem növelték meg a termék púdertartalmát. Ugyanazt a hidratáló formulát használják, mint a nagy népszerűségnek örvendő Colour Elixir kollekcióban, azonban a finomra őrölt természetes mica részecskék szabálytalan szerkezetük miatt elnyelik a fényt, így matt végeredményt biztosítanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2512295897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása