A Rimmel bemutatja az új Super Gel Francia Manikűrt
2017. március 09. írta: persica

A Rimmel bemutatja az új Super Gel Francia Manikűrt

A francia manikűr visszatért és most vagányabb és klasszikusabb, mint valaha.  A trendekkel folyamatosan lépést tartva a Rimmel bemutatja az új Super Gel French Manicure kollekciót, melyet ugyanaz az innovatív természetes fény és védelmi technológia jellemez, mint a Super Gel körömlakk rendszerét. Készíts hibátlanul ragyogó gél stílusú francia manikűrt 3 könnyű lépéssel az otthonod kényelmében- UV lámpa nélkül. Légy francia!

Az idei szezon divat-és szépség világát a klasszikus csajos megjelenés jellemzi. A francia manikűr feltűnt a februári New Yorik-i divathét kifutóin és most már a legnagyobb divatdiktátorok körmeit is ilyen festés díszíti. Újragondolva 2016-ot, az időtlen stílus újra felkapott lett, a lenyűgöző gél hatással, csodás csillogással és 3D formával.

A nyári könnyed virágok és a semleges színek inspirálták a Rimmel Super Gel French Manicure kollekció 3 elképesztően elegáns árnyalatát. Válassz a krémes Ivory Tower #092 és a meleg bézs Caramel Nude #093 árnyalatok közül. Mindegyik kitűnően illik a tiszta fehér Porcelain #90 árnyalathoz, mely a körömvégeket emeli ki.

Elkészíteni a saját francia manikűröd nem is lehetne ennél egyszerűbb. A Rimmel szabadalmaztatott és exkluzív Gel Color System azt jelenti, hogy mindenki profivá válhat a gél hatású manikűr elkészítésében. Nincs felfordulás, szalonban eltöltött idő, köröm károsodás.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9012325671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása