Chameleon Colour Kollekció Rita Ora-tól
2017. március 09. írta: persica

Chameleon Colour Kollekció Rita Ora-tól

A Rimmel London bemutatja az új 60 Seconds Super Shine-t.

Rita Ora, akár egy színváltó kaméleon, a divat világában minden stílushoz tökéletesen alkalmazkodik, legyen szó sportos luxus pasztellekről vagy bájosan szexi fénylő árnyalatokról.  A Rimmelt Rita független és változatos stílusa inspirálta az új 60 SECONDS SUPER SHINE Chameleon Colour Kollekció kifejlesztésében. 12 gyorsan száradó, ultra-fényes, trendi árnyalat Rita-tól, amelyek alkalmazkodnak a hangulatodhoz. Készen állsz, hogy kifejezd önmagad és a feje tetejére állítsd eddig megszokott stílusod?

A mókás és vakmerő kollekció reflektál Rita folyamatosan változó, divat-ikon stílusára - egyik nap sikkes rocker, másik nap egy igazi sellő. Most nagyon egyszerű átváltoztatni a körmeid, hogy megmutathasd, ki is vagy ma. A figyelemfelkeltő pasztellszínek alkalmi, üzleti összeállításokhoz, vad árnyalatok a party ruhádhoz illenek, és itt jönnek a metál színek, amik minden ruhát trendivé varázsolnak.

A kifogástalan, színes manikűr elkészítése nem is lehetne egyszerűbb. 60 SECONDS SUPER SHINE kombinálja a manikűr szalonok 5 lépését egyetlen termékben. Az ultra-fényes, szuper-gyors formula 60 másodperc alatt megszárad*- mert a divat senkire nem vár! A precíz maxi kefe tökéletesen suhan végig körmeiden a professzionális és káprázatos eredményért. Így a „nézd csak milyen a körmöm” tökéletessége máris a tiéd lehet.  A levédett formula folyamatos ápoló technológiájának köszönhetően 10 napig fent marad, színe és fénye karcolás- és kopás-álló.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5912325715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása