VALÓDI ÉLMÉNY!
2017. március 28. írta: persica

VALÓDI ÉLMÉNY!

Családi napon jártunk az Aquaworldben a Happy Family jóvoltából.

Az Aquaworld Élményfürdő a családi szórakozás elkötelezett támogatójaként 2017. március 25-én, a “Valódi Élmény” Családi Nap keretein belül, igazi játékarzenállal várta a kicsiket és nagyokat.

Meglepetés vendégként a IX. kerületi, Bakáts téri Ének-Zenei általános Iskola MINDENKI című, Oscar díjas kisfilmjének Gyermek kórusa is az Aquaworld és a Happy Family vendége volt.

A Happy Family jóvoltából a Gyerekriporter kerestetik játékra sok gyermek nevezett, ügyesek, talpraesettek és igazán tehetségesek voltak! A kis riporterek a gyermekkórus tagjainak tehettek fel kérdéseket, majd a zsűri által a legjobb riporternek járó Happy Family Oscar díjat is kiosztották.

Csobbanjunk egy jót! Hiszen:

Mai rohanó világunkban, amikor a technika elsöprő gyorsasággal fejlődik, szeretnénk megmutatni, hogy mindazon túl, hogy facebook megosztások, insta jelenlétek, snapchat mókázások, posztok, és megannyi like-ok rengetegében éljük mindennapjainkat, igenis fontos a családi pihenés, kikapcsolódás, nyugalom, a „kütyük” nélkül, amikor csak a valódi élményekre tudunk koncentrálni, együtt gyermekeinkkel.

Kütyük helyett, válaszd a valódi élményt!

Az Aquaworld szórakozási lehetőségei kimeríthetetlenek, a családi nap programjai nagyon színesek, az élménymedencéken és adrenalin növelő csúszdákon kívül izgalmas szárazföldi és vízi játékok közül lehet válogatni a helyszínen, mert adj egy kis pihenőt a mobiloknak és válaszd családoddal a valódi élményt!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8312379701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása