25 évvel ezelőtt, 1992-ben nyitott a Gusto Café Bel-Buda első olasz stílusú kávéházaként, és rövid idő alatt híressé vált a ma is igen népszerű tiramisujáról, bélszín-carpacciójáról és libamájáról. A kezdeti években a Margitszigeten edző vízilabdások törzshelye volt, az ezredforduló környékén pedig a magyar reklámszakma kedvenc találkozóhelyévé nőtte ki magát.
A negyed-centenárium alkalmából komoly felújításon esett át a Dunától két percre, egy századfordulós épületben található hely: a munkálatok során a belsőépítész törekedett az eredeti hangulat megtartására, azonban emellett az eredeti vendégtér és a konyha nagyobb lett és teljesen megújult. Egy 18 fős, teljesen új különteremmel bővült az egység, illetve a modernebb, dinamikusabb vonalat képviselik a Lumas galéria képei a falakon. Érdekesség, hogy a személyzet legújabb tagja is már évek óta, konkrétan 14 éve dolgozik a Gustoban.
A hely tradicionális, kissé osztrákos hangulatát a télen-nyáron működő terasz és a Frankel Leó utca kivételes hangulata teszi még vonzóbbá. Klasszikus reggelik, háromféle kávékülönlegesség, frissen facsart gyümölcslevek, változatos limonádék, smoothiek és házi szörpök várják az idelátogatókat. Ebédre az à la carte kínálat mellett napi menüvel is készülnek, este az olasz sajt–sonka kreáció a legkedveltebb. Exkluzív italválaszték is elérhető, a - több hazai és nemzetközi díjat nyert - csúcsminőségű Malatinszky-vörösborok mellett a Bárdos, a Grassalkovich, a Vámos és az organikus Rókusfalvy pincészet borai is megkóstolhatóak. Továbbá a legexkluzívabb, felső kartegóriás olasz és francia vörösborok mellett pezsgő, vodka és whiskey gazdag kínálatával várja vendégeit a Gusto Café.