Egyedülálló ízélmény a Leerdammertől
2017. április 24. írta: persica

Egyedülálló ízélmény a Leerdammertől

Itt vannak az új, extra vékony prémium Leerdammer Finesse sajtok

A már jól ismert Leerdammer kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő sajtot, legyen szó akár az eredeti, akár karakteresebb, vagy hosszan érlelt változatokról. A márka most hazánkban is tovább bővíti kínálatát: az új, prémium kategóriás Leerdammer Finesse Original és Finesse Caratére extra vékony szeletekre vágva kapható, a még intenzívebb ízélmény érdekében.

Európa egyik kedvenc sajtmárkája, a holland nagylyukú Leerdammer évek óta hazánkban is elérhető. A sajt mostantól extra vékony szeletes csomagban is kapható a boltokban, amely valóban egyedi ízélményt nyújt. A hajszálvékony sajtszeletek minden eddiginél lágyabb ízhatásúak, textúrájuk finomabb, könnyedebb a megszokottnál. Így a Leerdammer Finesse mindkét íze akár szendvicshez, akár magvak mellé, vagy egy pohár vörösborhoz is kiváló választás.

Az új Leerdammer Finesse Original és Finesse Caratére 8 extra vékony szeletet tartalmaz.

Leerdammer
A holland Leerdam városhoz közeli faluban a Cees Boterkooper és a Bartian Bars 1970-ben egyesült, és nem sokkal később közösen hívták életre a Leerdammer sajtot a holland gouda és emmentáli keresztezésével. Így jött létre a tökéletes, nagylyukú, friss félkeménysajt, mely sem tartósítószert, sem laktózt nem tartalmaz, de mindhárom fajta (Original, Lightlife és Delacréme) Leerdammer kalciumban gazdag.

A White Lake Kft-ről

A White Lake Kft. tejipari és szárazáru termékek márkaképviseletét, kizárólagos forgalmazását látja el Magyarországon. Teljes körű szolgáltatást nyújt partnereinek, beleértve a marketing, a kereskedelem, valamint a logisztikai tevékenységek területeit. A vállalat kizárólag az európai piacon elismert cégek megbízható márkáival, jó minőségű termékeivel dolgozik. Legnagyobb tejipari beszállító között szerepel a Mondelēz World Travel Retail LRC, a DMK Deutsches Milchkontor GmbH, a

Frischli Milchwerke GmbH és a Fromageries Bel is.

 

http://white-lake.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5912451417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása