BELLY LIFT – AZ ÚJ KARCSÚSÍTÓ KEZELÉS
2017. április 30. írta: persica

BELLY LIFT – AZ ÚJ KARCSÚSÍTÓ KEZELÉS

MELYNEK KÖSZÖNHETŐEN FELSZÍVÓDIK A FELESLEGES ZSÍRRÉTEG

A Belly Lift több mint egy egyszerű karcsúsító krém, mely formálja és karcsúsítja a hasat és a csípőt, ez a krém egy egyedülálló, igazi
kozmetikai áttörés. A Méthode Jeanne Piaubert laboratóriumok
legfrissebb innovációja egy forradalmian új, aktív formulát tartalmaz, mely utánozza egy fizikai edzés hatásait, elégetve a felesleges zsírokat. 

SZEMÉLYI EDZŐ - MEGERŐLTETÉS NÉLKÜL
A Belly Lift  segít abban, hogy feszesebb és tónusosabb legyen a has és a csípő, anélkül, hogy kimerülne a mozgásban. Könnyed körkörös mozdulatokkal vigye fel a karcsúsító krémet a célzott területre reggel és/vagy este, míg a krém teljesen fel nem szívódik, mindössze csak ennyi a teendője.

 

MÉRHETŐ EREDMÉNY - LAPOS HAS AKÁR 4 HÉT ALATT

A pink gél-krém textúrája nagyon elasztikus, olyan mint egy diszkrét fűző a has és a csípő körül. A csípő akár több centiméterrel karcsúbb lesz csupán 4 hét alatt.

ELSŐ LÉPÉS - ACTIGYM™ FORMULA, FOKOZZA AZ ENERGIATERMELÉSTÉST, JAVÍTJA AZ IZOMKAT

Az ACTIGYM™ oly módon imitálja a fizikai mozgást, melynek köszönhetően a zsírsejtek energiává változnak át, az izmok tónusosabbak lesznek és nem rakódnak le a szövetekben.

MÁSODIK LÉPÉS - ISOCELL SLIM™ FORMULA

NARANCSBŐR ELLENI HATÁS

AZ ISOCELL SLIM™ egy nagyon hatékony koffein kivonat, mely karcsúsítja és feszesíti a hasat. Stimulálja és hatékonyan fokozza a zsír lebontást, még a legnehezebben kezelhető területeken is, és megakadályozza a felesleges zsírok visszatérését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr212468717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása