Nuxellence Bőrfiatalító és tökéletesítő szemkörnyékápoló
2017. április 30. írta: persica

Nuxellence Bőrfiatalító és tökéletesítő szemkörnyékápoló

NUXE PARIS

Minden bőrtípusra, minden korosztálynak

Exkluzív technológia: ez a szemkörnyékápoló golgotavirág kivonat és hialuronsav segítségével segít fenntartani a bőr optimális energiaszintjét a fiatalabbnak látszó, ragyogó bőr érdekében a szemek környékén is.

Azonnali hatás: a krém tökéletesítő és lágyító textúrája a masszázs applikátorral együtt segít a finom ráncok, a sötét foltok és a pirosság eltüntetésében.

Napról napra, a szemkörnyéki terület egyenletesebb és ragyogóbb; a sötét karikák és a puffadtság megjelenése csökken, a ráncok kisimulnak. A szemek környéke ragyogóan fiatalosnak tűnik. 

 

Használja reggel és/vagy este az egész szemkörnyéki területre. Parabén-mentes. Szemorvosi felügyelet mellett tesztelt. 10 bejegyzett szabadalommal védve.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7212468561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása