A Clarins kézápoló krém sikere folytatódik!
2017. május 07. írta: persica

A Clarins kézápoló krém sikere folytatódik!

Fedezd fel újra a kézápoló krém egyedülálló textúráját.

Szeretni fogod ezeket a frissítő illatjegyeket és gyengéden színezett textúrákat, ahogy a kézkrém összes többi jó tulajdonságát is imádni fogod.

 

Grapefruit levél

Kellemes meglepetés lesz ennek a krémnek a kissé fanyar illata. A nagyszerű vitamint idéző csomagolás meleg, napsütötte jegyei fátyolszerűen vonják be kezeidet a grapefruit levelének frissítő illatjegyével.

Citrom levél

Imádni fogod a friss, szikrázó, optimista illatot, mely a relaxáció gondolatait inspirálják (képzeld el, hogy ennek a fának az árnyékában üldögélsz). Egy kevés tisztító és energiafokozó tulajdonságot is kölcsönöz. 

Mandarin levél

 

A mandarin finom és ismerős illata a fény és az árnyék érdekes kontrasztját kínálja: egyik kezeden imádni fogod a gyümölcs friss, napsütötte illatát, míg a másikon magának a fának a vibráló fás illatjegyeit.

 

Best-sellertermék már több mint 30 éve. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8212488123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása