A L'Oréal Paris & Balmain együttműködése
2017. május 08. írta: persica

A L'Oréal Paris & Balmain együttműködése

A párizsi luxus divatház és a vezető sminkmárka közötti első együttműködés az őszi Párizsi Divathéten kerül bemutatásra.

Olivier Rousteing, a Balmain Paris kreatív igazgatója a Balmain rock istennő szépségideálját egy L’Oréal Paris által kreált ajakrúzs kollekcióban testesíti meg.

A L’Oréal Paris-val Rousteing a nyers kreativitást adja a márkához, amellyel újra alkotta a Balmaint –a párizsi kifutóktól egyenesen első sminkkollekciójáig. A high fashion és az elérhető szépség ötvözésével a Balmain egy teljesen új közönséget érhet el a világ legkedveltebb ajakrúzsán, a Color Riche-en keresztül, amelyből világszerte három másodpercenként egyet értékesítenek.

„A L’Oréal Paris és a Balmain ugyanazt vallják a nőiességről, közös céljuk a nők támogatása és különféle lehetőséget nyújtani a hölgyeknek az önkifejezéshez. Az együttműködéssel ez az elképzelés még kézzelfoghatóbbá válik minden nő számára a világon.” – nyilatkozta Olivier Rousteing, a Balmain Paris kreatív igazgatója.

Olivier megújította az ikonikus Color Riche ajakrúzsok csomagolását és tizenkét trendteremtő színárnyalatot alkotott meg.

A L’Oréal Paris x Balmain Paris kollekció limitált kiadása 2017 októberétől lesz elérhető a magyarországi drogériákban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3312489977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása