Az áll kontúrjának szépségéért! Belkyra
2017. május 15. írta: persica

Az áll kontúrjának szépségéért! Belkyra

Az évek előre haladtával az áll alatt felgyülemlő zsírszövet tokává fejlődik, amely makacsul ellenáll mindennemű fogyási kísérletnek.

Egy Egyesült Államokban végzett friss felmérés szerint az emberek 67%-a találja zavarónak a tokáját. Az áll alatti zsírpárna azért is frusztráló, mivel a közfelfogás szerint akinek tokája van, az bizonyára túlsúlyos. Pedig valójában a teltebb toka bármilyen testalkatnál előfordulhat mivel genetikai adottság, mely a korral vagy a súlyváltozással látványosabbá válhat.

A toka eltüntetésére eddig elsősorban a plasztikai beavatkozást lehetett igénybe venni, ám sokakat visszatartott a műtéti beavatkozás ténye, a hosszas gyógyulási idő. Szerencsére - az USA és Kanada után - immár itthon is elérhető ennek a makacs zsírpárnának az eltüntetésére szolgáló leghatékonyabb módszer, egy műtéti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés! A Belkyra az áll alatti zsírszövet bontására és a bőr feszesítésére szolgáló injekció, melyet az Allergan cég FDA engedéllyel szabadalmaztatott (Amerikában Kybella márkanéven regisztrálták).

A módszer kizárólag képzett orvos által alkalmazható, személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga megbontja a toka zsírsejtjeit. A Belkyra zsírbontó injekció mindazoknak javasolt, akik meg akarnak szabadulni a tokájuktól, de nem szeretnének műtéti beavatkozást. Eredményeként eltűnik a „dupla toka”, az áll kontúrja határozottabbá válik, ezáltal évekkel fiatalabb megjelenést ad.

Hogyan hat Belkyra?

A Belkyra zsírbontó injekció hatóanyaga a deoxikolsav – a szervezeteben természetesen is termelődő sav - mely a kezelt területen elbontja a felhalmozódott zsírsejteket. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. Több más beavatkozástól eltérően esetünkben nem a zsírsejtek méretének illetve zsírtartalmának csökkentéséről van szó! A kezelt zsírsejt nem tud regenerálódni, így nem képes többé zsírt tárolni, vagy zsírt termelni. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak. A Belkyra hatóanyaga szója olajból készül, így nem tartalmaz sem állati komponenst sem fehérjét

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal injekciózzák be a hatóanyagot. A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől függ. A beavatkozás után jelentkezhet duzzanat, pirosodás esetleg a nyak területén zsibbadás, átmeneti érzéketlenség.  A kívánt végeredményhez legalább két kezelés szükséges: az első kezelés után a zsírbontó folyamat elindul a szervezetben, de látványos eredmény csak a 2. kezelést követően alakul ki. A két kezelés között 6-8 hét várakozási idő szükséges. A Belkyra biztonságos, nincsenek hegek és nem kell kompresszióst állkötést sem viselni. További információ: www.royalclinics.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6112506305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása