Douglas Home Spa és Essential újdonságok a Douglas Parfümériákban!
2017. május 15. írta: persica

Douglas Home Spa és Essential újdonságok a Douglas Parfümériákban!

Érdekes és izgalmas újdonságok várnak rád a Douglas Parfümériákban :)

De ha az online vásárlást részesíted előnyben, akkor mindenképpen látogass el a www.douglasshop.hu oldalra! Ha szeretnéd a legfrissebb híreket, promóciós időpontokat, ajánlatokat megkapni, iratkozzon fel a Douglas shop hírlevelére, hogy elsőként értesülj az újdonságokról!

Illatok, sminktermékek, ápolás, kozmetikai kiegészítők:

A www.douglasshop.hu több mint egy webshop, egy parfüméria és a szépség univerzumának kombinációja. Fedezzd fel online magazinunkat, ajándékainkat, speciális ajánlatainkat.

Rendeléseihez időszakosan ajándék termékmintákat választhat. Rendelj gyorsan, egyszerűen és biztonságosan a douglasshop.hu oldalról. A kiszállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Válassz eredeti, hiteles forrásból származó terméket! Fedezze fel a szépség világát, alakítsd ki saját fiókodat és élvezzd a Douglas minden szolgáltatásának előnyét. SŐT, ha vásárlásaid alkalmával Douglas törzsvásárlói kártyádat is használod, a vásárlás végösszegéből 5% kedvezményt kapsz. Ha nincs törzsvásárlói kártyád, a Douglas Parfüméria üzleteiben kényelmesen igényelhetsz vásárlási kötelezettség nélkül. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1012506455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása