Üzenj Pöttyössel a Viberen
2017. május 22. írta: persica

Üzenj Pöttyössel a Viberen

Viber-matricákkal lepte meg rajongóit a Pöttyös Túró Rudi

A napokban érkezett meg a Viberre a Pöttyös Túró Rudi ingyenesen letölthető matricacsomagja. A hazánkban is népszerű chat-programon olyan vidám, barátságos, szerethető rajzokkal üzenhetnek egymásnak a felhasználók, mint például a reggeli pöttyös bögre, a lazulós teknős, a bocsi tehén, vagy éppen a pöttyös lájk.

A Pöttyös az egyik legaktívabb hazai márka a közösségi oldalakon, közel egymilliós rajongótáborral büszkélkedik a Facebookon. A most kiadott Viber matricacsomag egy újabb lehetőség, hogy a rajongóknak aktív kapcsolatuk legyen a márkával, így mostantól a Pöttyös szerethető figuráival ezen a csatornán is színesebbé lehet tenni a csevegéseket.

A matricák tervezésénél lényeges szempont volt, hogy a gyakran előforduló élethelyzeteket, hangulatokat és érzéseket mutassák meg, amelyeket mindenki átél, ugyanakkor a grafikák vidámak, humorosak és szerethetők legyenek. A Pöttyös 21 egyedi matricából álló Viber-kollekciója a pöttyös megjelenítés mellett azért is számít igazán különlegesnek, mert a matricákon magyarul olvashatók a szövegek.

A matricák augusztus közepéig ingyenesen letölthetőek a Viber áruházából: http://stickers.viber.com/pages/friesland_hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3812532055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása