Hajápoló olaj, a ragyogó hajért: MythicOil
2017. június 09. írta: persica

Hajápoló olaj, a ragyogó hajért: MythicOil

Biztosítson hajának ellenállhatatlan puhaságot és fényt luxus csomagolású kedvenc olajai segítségével

HUILE RADIANCE / festett hajra / Fair trade Argán olaj + Áfonya olaj

Természetes olajokkal gazdagított, koncentrált összetételű professzionális olaj a haj tökéletes táplálásáért és a ragyogó hajszínért. Természetes argán olajat és vörös áfonya olajat tartalmazó formula, amely ápolja a haj színét, és UV-szűrői segítségével óvja a külső hatásoktól. A vörös áfonya olaj C-vitaminban gazdag, amely segít ápolni a festés következtében sérült hajat. Legfőbb előnye abban rejlik, hogy ápolja, valamint óvja a festett hajat, miközben fantasztikus fényt biztosít neki.Hajmosás utáni kifésüléshez és a haj fényessé tételéhez megfelelő termék, hajszárítás előtt vagy után alkalmazva.

Vastag szálú és nehezen kezelhető hajra

Fair trade Argán olaj + Sárgabarack olaj

Csillámokat tartalmazó tápláló test- és hajolaj

Fair trade Szezám olaj + Mandula olaj

HUILE SCINTILLANTE / Csillámokat tartalmazó tápláló test és hajolaj

Csodálatos arany fátyollal borítja be a testet és a hajat miközben mélyreható táplálást biztosít. Koncentrált olajjal gazdagított, csillámokat tartalmazó professzionális univerzális olaj. Fényes hatást biztosít a testnek, és lenyűgözően gyönyörűvé varázsolja a hajat. Szezám- és mandulaolaj koncentrált formulája ásványi csillogással kiegészítve. A szezámolaj E-vitaminban és ásványi anyagokban gazdag, és ezek a hatóanyagok tökéletes ápolást és táplálást biztosítanak mind a bőrnek, mind a hajnak. Nyugtató hatásai mellett óvja a hajat az UV-sugárzás káros hatásaitól. A mandulaolaj F-vitaminban gazdag, puha tapintást és rugalmasságot biztosít a bőrnek és a hajnak egyaránt. Használat előtt alaposan rázza fel!

48 ÓRÁN ÁT TARTÓ PÁRATASZÍTÓ HATÁS ÉS SZÖSZÖSÖDÉS ELLENI VÉDELEM*  HŐVÉDELEM 230°C-IG*

HOSSZAN TARTÓAN ELLENŐRZÖTT VOLUMEN*

*Műszeres teszt.

Kizárólag L’Oréal Professionnel szalonokban elérhető termék.

Keresse az Önhöz legközelebbi L’Oréal Professionnel szalonban: http://loc.salon-expert.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7912581081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása