Kertberendezés = KIKA
2017. június 10. írta: persica

Kertberendezés = KIKA

Ha nincs kert, jó az erkély is :) :)

Otthon a kertben!

Kellemes idő, napsütés, hívogató természet - ilyenkor aki csak teheti, minél több időt tölt a szabadban, hiszen egy családi ebéd, délutáni szieszta vagy grillezés nagyon jól tud esni a kertben. A kika idén is széles, sokoldalú kerti bútor- és kiegészítő kínálattal vár, hogy biztosan megtaláld a számításodat!

Széles választék, temérdek lehetőség

Bútorok és kiegészítők terén is rengeteg lehetőséget kínálunk. Előbbiek között a műrattan anyagból készültek különösen népszerűek, mert ellenállnak az időjárás viszontagságainak és mutatósak, de a kikában a fémből készült, költséghatékonyabb megoldásokat is megtalálod, komplett szettek és külön-külön is megvásárolható elemek formájában egyaránt. A székek, asztalok, fotelek és kanapékon kívül nap- és hintaágyak és függőszékek is elérhetőek.

Dekoráld a kertet!

A kiegészítők hasonlóan széles választékban találhatóak meg áruházainkban, illetve webáruházunkban: napernyőket, kerti tárolókat, virágtartókat, kaspókat, párnákat és más textíliákat, dekorációs elemeket és egyéb, hasznos, egyben vonzó apróságokat találsz, többféle stílusban. Ezekkel elérheted, hogy a kert ne csak egy funkcionális hely legyen, ahol pihentek, de kellemes legyen végignézni rajta, illetve a beltérhez hasonlóan tükrözze a család ízlését.

Nem csak a kertedet varázsolhatod gyönyörűvé a KIKA termék kínálatából, hanem az erkélyedet is, mint ahogyan azt tettem én is :)

Köszönöm KIKA! :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr812583789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása