MERCEDES CLA   /   ROCK. STAR.
2017. június 14. írta: persica

MERCEDES CLA / ROCK. STAR.

The best or nothing...... a szabadság ragályos, vezetni meg élmény volt!

Nagy álmom vált valóra, hogy kipróbálhattam ezt a fekete csodát, a Mercedes CLA Coupét.  Hogy is mondják a férfiak??? Van benne "kakaó" szépen! :) Egy igazi csábító :)

A Mercedes-Benz az új CLA Coupé modellel az expresszív, avantgárd design új mércéjét állítja fel. Ez a coupé nem csupán tetszeni szeretne, hanem minden elemével csábít.

A rendkívül markáns vonalvezetés, valamint a befelé és kifelé ívelt felületek avantgárd, sportos karaktert kölcsönöznek az új CLA-nak. A coupékra jellemző keret nélküli ablakok egyedi eleganciával és igényességgel ruházzák fel a járművet. Ezek a felszereltségtől függően króm vagy magasfényű fekete kivitelűek. A tetővonal lágyan folytatódik a gépkocsifar felé, és ott a lökhárítóba beépített kipufogóvégcsövekkel és a markáns légterelő peremmel együtt impozáns lezárást képez. És szó szerint még egy fénypont: a jellegzetes formai kialakítású hátsó lámpák, kívánságra teljesen LED-es kivitelben.

Az új CLA-hoz, innovatív designját követve, designo sarki ezüst magno mattfényezés és további innovatív fényezések is rendelkezésre állnak. Kivitelváltozatok és felszereltségi csomagok sora kínál ezenfelül is sok-sok lehetőséget az új CLA Coupé még egyénibb és még igényesebb kialakítására.

További információk a www.mercedes-benz.hu oldalon :)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1312592523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása