SZERETNÉL EGY essence shine SZÁJFÉNYEKKEL TELI SZEKRÉNYKÉT?
2017. június 17. írta: persica

SZERETNÉL EGY essence shine SZÁJFÉNYEKKEL TELI SZEKRÉNYKÉT?

AKKOR NINCS MÁS DOLGOD, MINT JÁTSZANI AZ ESSENCE JÁTÉKÁBAN!

Szuper hírünk van! Június 15-én elindult az essence, két hónapon át tartó születésnapi hűségprogramja, aminek az elsődleges platformja a Facebook oldal:

https://www.facebook.com/essence.hungary/photos/a.119668264733260.14942.106460099387410/1597389806961091/?type=3&theater

Az essence idén ünnepli a 15. szülinapját, ennek örömére az essence vásárlókat díjazni szeretnénk a szülinapi hűségprogram keretén belül:
MINDEN HÉTEN SZUPER ESSENCE AJÁNDÉKCSOMAGOKAT SORSOLUNK KI a
résztvevők között!  A program időszaka alatt kisorsolunk egy essence Gloss Stationt, ami egy falra szerelhető szekrény, telis-tele essence shine shine shine szájfényekkel, beépített tükörrel, világítással és telefontartóval, illetve egyéb essence kiegészítőkkel! A hűségprogram ideje alatt két fődíjat is sorsolunk!  

Az egyik fődíj: 15 szerencsés játékos részt vehet egy zártkörű essence sminknapon, ahol profi sminkes segítségével megtanítjuk a résztvevőknek a sminkelés alapjait, legfontosabb szabályait és egy szuper ajándékcsomaggal is meglepjük a résztvevőket!

2. fődíj: a 20 legaktívabb résztvevő meghívást kap egy zártkörű, exkluzív essence születésnapi partyra, ahol első kézből ismerhetik meg az essence őszi\téli újdonságait! Az applikációban részt vehet mindenki, aki 1.200 Ft felett vásárol essence termékeket, bármely magyarországi üzletben ez alatt a két hónap alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1512602579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása