Szivárvány a Világ Hévízen
2017. június 17. írta: persica

Szivárvány a Világ Hévízen

A "Szivárvány a világ" esélyegyenlőségi kiállítás a Danubius Health Spa Resort Hévíz szállodában.

Az ünnepélyes programot a Musica Antiqua együttes reneszánsz dallamai indították, majd Mácsai Péter igazgató szívhez szóló szavai nyitották meg a kiállítást, végül az Illyés Gyula Általános Művészeti Iskola diákjainak kórusa varázsolta el a jelenlévőket.  

A színpompás kiállításon 150 mozgáskorlátozott, látássérült vagy tartós betegséggel élő hátrányos helyzetű gyermek rajzai mellett a hévízi Illyés Gyula Általános Művészeti Iskola diákjainak munkái is megjelentek. A kiállítás legfőbb üzenete az esélyegyenlőség, melyben nem az számít, hogy milyen betegségben szenved valaki, hanem annak van jelentősége, hogy mindannyian képesek vagyunk alkotni és alkotásaink egyenértékűek. 

Ha szívünkbe zártunk egy-egy rajzot, festményt, akkor akár meg is vásárolhatjuk, így segítve alkotóját, annak családját, hiszen a bevételből származó teljes összeget az alkotó gyermek nevére utalja át a kiállítást szervező Babagenetika Egyesület.  

Az eseményről a Hévízi TV is beszámolt, a felvétel az alábbi linken megtekinthető: 

http://onkormanyzat.heviz.hu/kozerdeku/heviz-tv/kiallitas-az-eselyegyenloseg-jegyeben

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5412602761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása