Mosoly nyaralás a büki Danubius szállodában
2017. június 26. írta: persica

Mosoly nyaralás a büki Danubius szállodában

Egy igazán csodálatos kezdeményezés a Danubius Spa részéről!

A Danubius Spa divízió a hagyományokhoz hűen idén is vendégül látott egy csapatnyi hátrányos helyzetű kisgyereket egy négynapos, élményekkel teli üdülésre. Idén a DHSR Bük csapata csalt mosolyt a budapesti Éltes Mátyás Általános Iskola és Kollégium 12 nehéz sorsú kisdiákjának arcára.

A kis csapat június 11-én érkezett a szállodába Kőbányáról a gyerekek által ötcsillagosnak minősített busszal, Bubbles Club hátizsákokkal és a büki szállodában játszódó Sárkánykalandok mesekönyvekkel felszerelkezve. Bükön már várták őket a Bubbles Club plüss sárkányai és a szálloda lelkes munkatársai.

A kis vendégek csodaszép időben élvezhették a büki hotel minden előnyét, a hűs medencéket, a hatalmas kertet, a játék- és sportlehetőségeket és a zavarba ejtően gazdag all inclusive ételkínálatot.

A programjukban szerepelt az elmaradhatatlan kisvonatozás, a Bükfürdői Kneipp Park mezítlábas ösvényeinek és a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum csúszdáinak felfedezése.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4712621285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása