Challenge, utolsó 2 hét
2017. július 02. írta: persica

Challenge, utolsó 2 hét

Véget ért a 30 napos kihívásom a BWT-vel, és vajon ki nyert?

Ezt a kihívást minden bizonnyal megnyertem! Nem gondoltam volna mikor belevágtam, hogy képes leszek ennyi friss vizet és magnézium smoothie-t meginni.

Sikerült, sőt, annyira, hogy már nem tudok nem ennyit inni.

Természetesen a meleg idő is kedvez a megfelelő víz megivásának, és a másik nagyon fontos dolog, hogy a piacokon dúskálhatunk a finomabbnál, finomabb nyári gyümölcsökben és zöldségekben, így nem szabott semmi határt annak, hogy milyen ízű finomságokkal kápráztassam el jómagam és a családot.

Bár a kislányom néha hatalmas szemekkel nézett a „furcsa színű” smoothie-ra, de meggyőztem, hogy igazán finom, a színével meg ne foglalkozzon, minden lényeges a pohárban van!

 

Köszönöm ezt a 30 napot a gyönyörű BWT kancsómnak, melyből nap mint nap megfelelő mennyiségű magnéziumos friss vizet ihattam.

 

A MAGNÉZIUM ÍZT AD A VÍZNEK!

A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó használatával a csapvíz igazi ízélménnyé válik. A szabadalmaztatott magnézium technológiának köszönhetően a szűrés közben magnéziumot juttat a vízbe. Ezáltal az ásványi anyag egyensúly fenntartható. Az eredmény egy közel semleges pH-értékű víz, amelyet a minőségi ásványvíz-szakértők is különlegesen finomnak és lágynak tartanak.

Tökéletes tea, kávé készítéséhez és a mindennapi vízfogyasztáshoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7912636421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása