SpaRitual a Margitszigeten
2017. július 14. írta: persica

SpaRitual a Margitszigeten

Holisztikus kéz és láb ápolás.

Az exkluzív SpaRitual kezelések a holisztikus szemlélet jegyében különleges vegán hatóanyagok és relaxáló masszázstechnika egyedi kombinációjával egyszerre kényeztetik a testet és a lelket, miközben intenzíven ápolják a bőrt.

Lassú szépülés egy rohanó világban

A SpaRitual márkát 2004-ben alapította az Egyesült Államokban Shel Pink a Slow Beauty filozófiájára alapozva. Ezek a készítmények még nyomokban sem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat, parabéneket, mesterséges színezékeket, káros tartósítószereket (DBP, formaldehid, formaldehid gyanta, toluene, kámfor mentesek), a körömlakkok szintén 100%-ban növényi eredetűek. A biztonságos összetevők, a környezetbarát formulák, a környezettudatosság és az állatkisérletek elutasítása fontos pillérei a márkának. A SpaRitual a fenntarthatóság mozgalmának élvonalában volt és van a mai napig. A márka kínálatában testápoló, kézápoló, lábápoló termékeket és vegán körömlakkokat találunk.

A bio termesztésű növényi összetevőket vadon betakarítottakkal kombinálják, így az eredeti termőterületre jellemző talaj- és klimatikus viszonyoknak köszönhető előnyös tulajdonságokat megőrizve kiváló minőségű alapanyagként hasznosulnak.
A speciális masszázstechnikával alkalmazott gyengéd ugyanakkor hatékony bőrradírok, a tápláló-bőrpuhító olajok és a hidratáló testkrémek fenntartják a bőr egyensúlyát, elősegítik az ellazulást és energiával töltenek fel.

A kényeztető rituáléhoz megválaszthatjuk, hogy a kezelés alatt az indonéziai gyömbér energizáló, méregtelenítő hatása érvényesüljön, vagy a stresszoldó hatású, törékeny kínai jázmin virág mesés illata ébressze fel érzékeit.

SpaRitual Energizáló Gyömbér (kéz vagy lábrituálé) A kényeztető kezelés során az indonéziai gyömbér energizáló hatása érvényesül. Az aromaterápiás testradír eltávolítja a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket, a pakolás hidratálja, méregteleníti, ragyogóvá varázsolja a bőrt, az esszenciális gyömbérolajos masszázs segít a test energiáinak harmonizálásában. A kezelés csökkenti az izomfájdalmakat és erősíti az immunrendszert. A bőr üdévé és bársonyossá válik.

SpaRitual Stesszoldó Kínai Jázmin (kéz vagy lábrituálé) A törékeny kínai jázmin virág egyedülálló erejét már az ősi kínaiak is felismerték és használták a gyógyászatban valamint a szépségápolásban. A radírozás és az esszenciális jázminolajos masszázs még az érzékeny bőrt is kondicionálja és hidratálja. Nem csak bőrnyugtató hatású, de mesés illatával segít a stressz oldásában, erősíti a testet és a lelket, felébreszti a tompa érzékeket.

MANIKŰR Expressz Manikűr Klasszikus szolgáltatás, mely a körmök ápolását és formázását és a körömágybőr ápolását valamint a kézfej hidratálását tartalmazza. Az Expressz Manikűr kérhető körömlakkozással is.  

SpaRitual Manikűr és kézrituálé (választható gyömbér vagy kínai jázmin olajos változatban) Helyezkedjen kényelembe és élvezze illatos, hidratáló luxus manikűr kezelésünket és gyógyerejű rituálénkat, melyben kezét és alkarját részesítjük. Manikűröse körömágybőr kezelést követően formázza körmeit amit gyengéd aromaterápiás bőrradírozás, mélyhidratáló tekercselés és esszenciális olajos masszázs követ hogy keze és alkarja bársonyosan simává és puhává váljon. A bőrt kondicionáló és hidratáló kezelés érzékeny bőrre is ajánlott! 

A SpaRitual Manikűr és kézrituálé kérhető lakkozással is. PEDIKŰR Alap Pedikűr  

Klasszikus szolgáltatás, mely tartalmazza a körömbőr ápolását, a körmök formázását és a bőrkeményedések eltávolítását valamint a lábfej hidratálását.  

Az Alap Pedikűr kérhető lakkozással  is.                                                                  

SpaRitual Pedikűr és Lábrituálé   (választható gyömbér vagy kínai jázmin olajos változatban)

Dőljön hátra és élvezze ezt a lábat és lábszárat kényeztető luxus rituálét! Illatos lábfürdőben, tápláló bőrápolásban lesz része. A körmök formázását követően a bőrkeményedések eltávolítását aromaterápiás bőrradírral segítjük elő, a hidratálást mélyhidratáló maszkkal és tekercseléssel. A kezelés fénypontja a lazító esszenciális olajos masszázs, amelytől nemcsak a lába szépül meg, de teste-lelke is ellazul, megpihen.                                                                          

 

A SpaRitual Pedikűr és Lábrituálé  kérhető  lakkozással is.                                                                                

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9512664313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása