Egy ikon visszatér. Az Audi TT Coupé.
2017. július 24. írta: persica

Egy ikon visszatér. Az Audi TT Coupé.

Egy vörös kis tűzgolyó.... akár jellemezhetném így is ezt a gyönyörű TT-t. Vezetni meg félelmetesssssssen jó volt! Persze maximálisan jó értelemben!

Jellegzetes sziluettje és határozott élei erős karakterre utalnak. A Singleframe hűtőrács új, háromdimenziós kialakítása stílusosan illeszkedik a függőleges homlokfalba. Innovatív technikák jellemzik az új kupét a hajtáslánc, valamint a kezelési és a megjelenítési koncepció terén - többek között például az Audi virtual cockpit.

Az Audi virtual cockpit egyértelmű jelzője az új Audi TT magas műszaki színvonalának.  

 

A 2.0 TFSI motor 169 kW (230 LE) teljesítménye az S tronic® váltó és a quattro® állandó összkerékhajtás jóvoltából mindössze 5,3 másodperc alatt gyorsítja álló helyzetből 100 km/óra tempóra az Audi TT-t. Emellett csupán 6,8 liter/100 km átlagfogyasztásával meggyőző hatékonyságával is kitűnik.

Elektronikusan korlátozott végsebessége 250 km/óra.  (Ennyivel persze nem mentem... nem mertem) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7212685473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása