PUPAtól szeretettel :)
2017. július 27. írta: persica

PUPAtól szeretettel :)

PUPA Milano

A Pupa egy 1976-ban létrejött olasz cég, mely a Micys Company tulajdonában van. A Pupa Nő öntudatos, képes választani, szenvedélyes és szabad, de ezzel együtt kitartó és hűséges. Tisztában van azzal, hogy mit szeretne és hogy szeretné érezni magát, és elsősorban önmagáért gyönyörű.  
A Pupa dekorkozmetikumokat, intenzív hatóanyagú test- és arcápolási termékeket, parfümöket és fürdőkultúrával kapcsolatos termékeket gyárt, amelyek már a világ 70 országában kaphatóak. 

Igazán intenzív, fényes színű PUPA lakk paletta közül lehet választani, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki a körmeink. 

A körömlakkjaik elegáns kis üvegben kapnak helyet, melyek igazán dekoratívak. Magas fényének köszönhetően fedőlakkot nem igényel, csodásan ragyog a fényben. A lakk felvitele, nagyon könnyű, ez többek között az applikátor kerekített végének is köszönhető, egyenletes felvitel, tökéletes szín hatás.  

Több mint 70 féle PUPA lakk szín közül választhatsz, többek között metál, gyöngyház, csillámos, matt, natúr, fényes. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9612694553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása