A NEMES RÓZSA
2017. augusztus 12. írta: persica

A NEMES RÓZSA

Mi teszi a nemes rózsát az igaz szerelem szimbólumává?

RÓZSÁVAL SZERETETTEL

Az egyik provence-i legenda szerint Forcalquier grófja egy-egy gyönyörű rózsát adott négy lányának, akik az igaz szerelemről álmodoztak. A lányok olyan szépek voltak, mint a rózsák, amiket neveltek: a grasse-i rózsa, a bulgáriai rózsa, a marokkói rózsa és a török rózsa. Mindegyik lány egy-egy elragadó király szívét rabolta el, akik szerelmesleveleket írtak nekik. A lányok szerelmük jeléül rózsájuk illatával írták alá leveleiket – a tiszta szerelem szimbólumával.

Parfümőrjeink évek óta tanulmányozzák a rózsa aromákban rejlő erejét.

Végül sikerült feltárnunk a vörös szirmok titkát – bemutatjuk új illatunkat, melyet a tiszta, igaz szerelem szimbóluma ihletett.

A SZERELEM ESSZENCIÁJA “Szerettem volna megmutatni, hogy mi történik velünk amikor szerelembe esünk” Claire Chambert, a Roses et Reines kollekció egyik parfümőre. A vörös üveg az egyszerű, sallangok nélküli romantikát testesíti meg a nyíló vörös rózsák és a bazsarózsa mennyei illatával, melyeket a pézsma és a piros gyümölcsök tesznek még elragadóbbá. Feledhetetlen emlék – bármerre jár.

ILLATJEGYEK:

FEJJEGYEK Ribizli, Fekete eper, Málna, Vérnarancs

SZÍVJEGYEK Vörös rózsa, Pink peónia, Piros gyümölcsök – Bergamot

ALAPJEGYEK Fehér pézsma, Rose Blossom, Fehér szantálfa, Vad málna

AKÁR EGY CSOKOR RÓZSA! Élje át a tiszta szerelmet minden nap a nemes rózsa ihlette termékcsaládunkkal.

KÉZKRÉM: Adja meg kezeinek a megérdemelt, királynői törődést! Kézkrémünk puhává varázsolja kezeit és segít megóvni őket a kiszáradástól. Ez a romantikus illat könnyedén egy provence-i titkos kertbe repíti gondolatait.

TUSFÜRDŐ: Ez a könnyű, habzó tusfürdő lágyan simogatja bőrét, miközben egy frissen virágzó kert illatával tölti meg fürdőszobáját. Elragadóan finom illatúvá varázsolja bőrét, mely egész nap az igaz szerelem emlékét idézi.

TESTÁPOLÓ: Legyen a szenvedély a hétköznapok része. Ez a könnyű testápoló krém ideális a mindennapokban, segít hidratálni, finom rózsa és ribizli illatúvá varázsolni bőrét. Ezzel a könnyen beszívódó, tápláló krémmel Ön is egy tündöklő virágként ragyoghat.

AJAKBALZSAM: Ezzel az érzéki, rózsa illatú ajakbalzsammal könnyedén puhává és kívánatossá varázsolhatja ajkait. Segítségével bárhol, bármikor felkészülten várhatja az igaz szerelem eljövetelét.

Újdonságok már az üzletekben és a webáruházban is elérhető!  www.loccitane.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr712741614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása