Alcatel U5 HD – belépő a HD univerzumba
2017. augusztus 12. írta: persica

Alcatel U5 HD – belépő a HD univerzumba

Az Alcatel bejelentette az U5 HD készülékét, melyet azoknak a felhasználóknak szán, akik első okostelefonjukat vásárolják és nem szeretnének kis kijelzőn ismerkedni az okostelefonok nyújtotta élményekkel. Az 5 hüvelykes HD kijelzőnek, valamint a 8 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően az Alcatel U5 HD igazi ár/érték bajnok lehet, melyet biztosan szívesen forgatnak majd a fiatalok, akik csak most lépnek be a HD univerzumba.

Egy okostelefon Neked!

Mindegy, hogy a telefonnal készült a fotókat, vagy online videókat akarsz nézni, az Alcatel U5 HD kijelzőjén biztosan ragyogó, dinamikus színek és éles képek várnak. “Az Alcatel U5 HD 5 hüvelykes HD kijelzőjén egy kivételes látvány élményét élvezheted, hiszen ez az okostelefon mindent megad, amire szükséged lehet, hogy a legtöbbet hozd ki életed bármely pillanatából – mindezt egy kedvező árcédulával ellátva” – mondta David Derrida, az Alcatel európai termékigazgatója. Mesélj el kreatív történeteket szórakoztató szelfikkel

Az Alcatel U5 HD használatával a szelfik szórakoztatóbbak és egyszerűbbek, mint valaha. Az okostelefon egy 8 megapixeles frontkamerával és szelfi vakuval van felszerelve, hogy este is ragyogó önarcképeket készíthess. Emellett szórakoztató szerkesztő-applikációkat is tartalmaz, mint a Face Mask, amely a szelfiket drámai hangokkal és animációkkal ötvözi, vagy a Face Show mely a szelfiket videoklippekké alakítja át, ezáltal megadva a lehetőséget, hogy a közösségi médián megosztott képeidet kreatívan testre szabhasd. A 4G kapcsolattal pedig az Alcatel U5 HD ideális választás lehet akkor is, ha multimédiás tartalmakat szeretnél megosztani barátaiddal – vagy az egész világgal.

Az U5 HD nem csak a világhálón száguld. Válaszd az Easy Mode funkciót, mely egy leegyszerűsített kezdőképernyőt nyújt, valamint gyors hozzáférést az applikációkhoz. Az okos képernyő-rögzítési funkciójával görgető képernyőfotó is készíthető és kényelmesen szerkeszthető anélkül, hogy új applikációba kellene belépned.

A Phone Guard optimalizálja a memóriát, spórol az akkumulátorral és növeli a teljesítményt, hogy ne kelljen folyton várnod a programok indulására, de a töltő mellett se kelljen táboroznod a bulizás helyett.

Mikor lehet a tiéd? Az Alcatel U5 HD itthon szeptember 30-tól lesz elérhető. 

Az Alcatel Mobil Eszközökről
A TCL Communication Hong Kongban bejegyzett vállalat, amelynek folyamatosan bővülő globális portfóliójába tartozik különböző mobil és internet eszközök designja, fejlesztése és piacra dobása. A cég termékei jelenleg több mint 160 országban vásárolhatók meg Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában. A cég világszinten a top 10 telefongyártással foglalkozó cégébe tartozott 2016-ban a telekommunikációs iparral foglalkozó kutatócég, az IDC értékelése alapján.

Az Alcatel márkájú telefonok  a TCL Communicationtól innovatív, funkciókban gazdag felhasználói élményt nyújtanak, amelyek elérhetővé teszik a mai mobiltechnológiákat. Egy értékekben gazdag termékpaletta, amelyet mindenki által igényelt technológiával töltenek meg. A termékek és megoldások a Z-generációs és milleniális fogyasztók igényeihez illeszkednek egy egyszerű, személyes, autentikus megközelítéssel. Összekapcsolva a helyi piacok ismeretét a teljes gyártási folyamat irányításával, az Alcatel márkájú termékek a TCL Communicationtól személyre szabott felhasználói élményt nyújtanak innovatív, értékekben gazdag, nagy teljesítményű mobilkészülékekkel, amelyek biztosítják használóiknak hogy felfedezzék és élvezzék a mindennapi örömöket.

A TCL a TCL Corporation bejegyzett védjegye. Minden egyéb védjegy a megfelelő bejegyző tulajdona. Az Alcatel a Nokia védjegye, amelyet a TCL licenszelve használhat.

További információkért látogasson el a http://www.alcatel-mobile.com/ weboldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6712741686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása