LOVAGOLD MEG A HULLÁMOKAT a DAVIDOFF Cool Water Wave-vel.
2017. augusztus 12. írta: persica

LOVAGOLD MEG A HULLÁMOKAT a DAVIDOFF Cool Water Wave-vel.

Figyeled a hullámokat, amíg meg nem látod azt, amelyre már oly régóta vársz. A szikrázó napsütésben a hűsítő levegő vízcseppeket fúj az arcodra. Egy óriási hullám feléd közeledik és a magasba emeli a deszkádat. Itt az idő, és most csak egy dologra gondolsz: meglovagold a szél által tökéletesre formált víz áradatot. Ahogy a deszkán állsz, a tenger körül ölel. A száguldás csak a tiéd és egy elképesztő adrenalin löket emeli a fellegekbe az érzékeidet. Ez a hatalmába kerítő intenzív és egyedülálló érzés a DAVIDOFF Cool Water Wave, egy jellegzetes új illat Davidoff-tól, mely az óceán jegyeit hordozza magában.

A DAVIDOFF Cool Water Wave egy erőt adó esszencia, mely azt az érzetet nyújtja, hogy egyenesen elmerülsz a hullámoktól felpezsdült óceánban.

Hogy átélhesd ezt az erőteljes érzést három kiemelkedő parfümőr - Francis Kurkdjian, Antoine Lie és Jean Jacques - összefogott, hogy megalkossanak egy intenzív illatot, mely egyszerre friss, modern és pezsdítő. Ez a keverék arra csábít, hogy azonnal ragadd meg a szörfdeszkádat és fuss a fodrozódó hullámok felé. Friss víz ihlette illat kombináció, mely meleg és intenzív fás jegyekkel kombinált. Ez a parfüm magában hordozza a sós tengervíz illatát éppúgy, mint a grapefruit jegyeket, keveredve a szecsuani borssal, hogy egy magasra törő hűvös hullám benyomását keltsék. Egy elbűvölő intenzitású áradat, mely a víz felszínére emel az élénk nyírfa levél és a boróka keverékével. Mindezek mellett érezhető benne egy férfias rejtett áramlat a pacsuli és a szantálfa illatával, amely egy érzéki érintést kölcsönöz a parfümnek.

Az eredeti illat jellegzetes üvegére való tekintettel, a DAVIDOFF Cool Water Wave egy modern megjelenéssel kerül fel polcokra.

Ami a színt illeti, egy friss akvamarin árnyalatú üvegre esett a választás, s a kék 50 árnyalata pompázik rajta, hogy átadja az üdeséget, élénkséget és a tenger morajlását, illetve egy ezüst színű kupak teszi az egészet még modernebbé. Egy cseppnyi narancssárga gyönyör hangsúlyozza ki az illat sportosságát, míg egy vékony ezüst függőleges vonal egy ikonikus szörfdeszka benyomást kölcsönöz az üveg konstrukciójának.

A színész, Scott Eastwood, aki egyben nagy szörf rajongó is, tökéletesen megtestesíti a bátor férfit és a férfi merészségét a DAVIDOFF Cool Water Wave arcaként már 2015 óta. Hitelesen képviseli a márka új oldalát, mely határozott, energikus és tele van frissességgel.

Scott óceán függősége nem kérdéses. A DAVIDOFF Cool Water Wave kampánya bemutatja Scottot miként ragadja meg a lehetőséget, érzi az extrém érzék áradatot és élvezi a pillanatot.

A dinamikus és magával ragadó TV kampányban látjuk, ahogy elkapja a hullámokat és a legjobbat hozza ki az izgalmas adrenalin löketből. Körül ölelve az erőteljes hullámokkal, az összecsapódó víz ritmusa a fülében zúg, megragadja az alkalmat a tökéletes hullám meglovaglására.

Amíg a DAVIDOFF Cool Water Wave előidéz egy óceán imádó adrenalin szomjas lelket, ez egy olyan érzést kelt benned, hogy minden lehetőséget meg kell ragadnod, amit az élet eléd sodor.

Ha behúzod a féket, vagy akár hajszolod az érzéki kalandokat az életben, itt van egy különleges eufórikus érzés, hogy élettelibb vagy, mint valaha. Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, mint amikor elkapod a hullámot.

Az illat kapható a Müller üzleteiben.

http://www.zinodavidoff.com/fragrances/

https://www.facebook.com/zinodavidoff  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6012741734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása