CINQ FILLES
2017. augusztus 16. írta: persica

CINQ FILLES

Csodás ajándékok álomszép dobozkákban!

A Cinq Filles Budapest csodás ajándékok megalkotója: saját koncepciónk alapján, kézzel készült városi szuvenírek, apró figyelmességek, különleges édességek, Magyarország legmenőbb bor és pezsgőmárkái üzletünkben mind megtalálhatóak. 

Városajándékok
A City Gifts sorozat 2012-ben indult útjára, elsőként budapesti tematikával. A márkát az az igény hívta életre, hogy egyedi, minőségi, luxus érzetet keltő ajándékok is elérhetők legyenek az ide érkező külföldiek és a külföldre utazó magyarok számára. 

Home Decor
2014-ben indult el a Cinq Filles Home Decor vonala, melyet úgy terveztek meg, hogy sokféle szín és forma közül lehessen választani: zöld, kékeszöld, rózsaszín és az elegáns púder árnyalat is elérhető és a paletta folyamatosan újabb elemekkel gazdagodik. Ezek a dobozok a világon bárhol megállják a helyüket, egyediek, felismerhetőek – és nagyon praktikusak.

Moments
Szintén 2014-ben jelent meg a Cinq Filles Moments, melynek első darabjai esküvőiajándék-dobozok, mert egyre több esküvő után szeretnének a párok köszönőajándékot adni a vendégeknek. A Moments-szel mindez egyszerű, ráadásul a csomagolás pántja személyre szabható, így a házasulók igazi emléket tudnak állítani ennek az ünnepi pillanatnak.

Személyre szabható ajándékaink nem csak pároknak, de cégeknek is nagyszerű opció, ha reprezentálni szeretne a partnerei előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6912755818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása