Már a mozikban a nyár slágere: PAPPA PIA
2017. augusztus 16. írta: persica

Már a mozikban a nyár slágere: PAPPA PIA

Moziztunk a hét elején, de nem is akárhogyan! Premierre voltunk hivatalosak, ugyanis „apa” is szerepelt a Pappa Pia című Magyar filmben.

Aki egy „könnyű, nyári mozira” vágyik mindenképpen nézze meg a filmet, meg persze az is, aki imádja a régi slágereket, retro zenéket. Pl: Neoton Familia, Bonanza Banzai, Szűcs Judit, Zoltán Erika, Máté Péter, Kovács Kati, R-Go… stb….Szerethető, kedves film! A többi a film kritikusokra van bízva meg a közönségre! Nekünk tetszett!

A film facebook oldaláról pár sor:

Kell egy kis őrültség! Valószínűleg valami ilyesmi lehet Papi (Nagy Feró) és unokája, Tomi (Szabó-Kimmel Tamás) életfilozófiája. Ezért is szállnak szembe a környék urával, a szuperdiszkó tulajdonos Wizyvel (Stohl András), amikor az el akarja venni tőlük azt a lepukkant Duna-parti csónakházat, amelyhez annyi emlék köti a két életművészt. Tomi ugyan legalább olyan link, mint a nagyapja, de egy ilyen ügyért megéri kiállni – rögtön hívja a haverjait. Így aztán Wizy és zsoldosai, meg a bombázó alvezére egy csapat pesti vagánnyal, bohémmel, egyéb szélfútta figurákkal találja magát szembe. A csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget.

A #PappaPia a nyár zenés buli filmje, tele ismerős arcokkal és slágerekkel! Egy történet, amiben mindenki zenész és/vagy szerelmes, épp ezért itt bármi megtörténhet.

A stáb lista (kiegészítve, a teljesség igénye nélkül!)

Ostorházi Bernadett (Mara)

Szabó Kimmel Tamás (Tomi)

Stohl András (Wizy)

Nagy Feró (Papi)

Kováts Vera (Zita)

Reviczky Gábor (Csavargó)

Rátóti Zoltán

Miller Dávid (Peti)

Mózes András (Tibó)

Dobó Kata

Molnár Piroska

Szatmári Attila 

Pavletits Béla

Rendező: Csupó Gábor, Forgatókönyvíró: Divinyi Réka, Készítette: Tőzsér Attila, Kálomista Gábor  

Fotók: PR (saját)  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr612755950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása