Az ESSENCE újdonságai NEKED!
2017. augusztus 28. írta: persica

Az ESSENCE újdonságai NEKED!

Szeptemberben érkeznek az őszi/téli szezon izgalmas újdonságai a legújabb divatnak megfelelően, mint a metál fényű csillogás és strobing effect.

Az őszi szortiment frissítéssel szuper innovatív termékek is érkeznek a metál fényű ragyogás jegyében: tusok szemhéjra és ajakra, irizáló szemhéjpúderek, szájfények, holografikus és metál fényű körömlakkok.
A color correcting termékek sem maradnak el, érkezik színkorrekciós púder és korrektor paletta, bőrtökéletesítő gyöngyök.

Személyes kedvenceink az új utazós paletták, melyben trendi színek és hatások vannak szemre és arcra is, beépített tükörrel és applikátorral! Na és persze az új strobing & contouring paletta, mely tíz krémes árnyalatot tartalmaz az arc kontúrozásához és kiemeléséhez.

Természetesen őszre egy igazán különleges limitált trendkiadás is érkezik, szintén a metál fényű ragyogás jegyében!

Jó hírünk van, az awesometallics trendkiadás termékei beépülnek az állandó szortimentbe,így egyhamar nem kell búcsút intenünk tőlük!

Reméljük neked is tetszeni fognak az újdonságok és fényt csalnak a borongós őszi napokon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7312785984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása