A Zoella márka megérkezett a Marionnaudba!
2017. szeptember 13. írta: persica

A Zoella márka megérkezett a Marionnaudba!

Egy igazán csajos és inspiráló termékcsalád a világ legmenőbb Bloggerétől!

A Zoella márka, napjaink egyik legmenőbb beauty bloggerének/vloggerének termékcsaládja megérkezett Magyarországra! Kizárólag a Marionnaud polcain találkozhatsz vele!  

Zoella, bár még csak 26 éves, de máris megasztárnak számít a bloggerek között. 2009-ben indította el Youtube csatornáját, ahol a kozmetikumok és a divat iránti rajongását osztja meg követőivel.

Creamy MADLY dreamy: Egy eszméletlenül csábító krém az ellenállhatatlanul puha és selymes bőrért. Friss és csajos, kényezteti és kellemes illattal vonja be a bőrt. E-vitaminnal, Aloe verával és Sheavajjal gazdagított jótékony hatású krém.

Blisful Mistful és Let’s Spritz! testpermet: Engedd, hogy körbelengjen ez a megnyugtató, lágy illat. Friss és virágos jegyeit, E-vitaminnal és gyümölcs kivonattal gazdagították a tökéletes harmónia eléréséhez.

Soak opera: Kényeztesd bőröd ezzel az E-vitaminnal, Aloe verával és sheavajjal gazdagított krémes testápolóval.

Wonder hand: Kényeztesd a kezed ezzel a csodálatos, mennyei illatú kézkrémmel. Gazdag összetevőinek köszönhetően (E-vitamin, sheavaj és Aloe vera) lágyítja és kondicionálja a bőrt. Az eredmény pedig a szuper selymes és finoman rugalmas bőr.

Zoella Habfürdő: E-vitaminnal, Sheavajjal és Aloe verával dúsított habfürdő a különlegesen puha és hidratált bőrért.

Zoella Testkrém: E-vitaminnal, Sheavajjal és Aloe verával dúsított krémes testápoló a rugalmas, egészséges bõrért.

Zoella Kézfertőtlenítő: Tartsd szupertisztán és illatosan a kezeidet!

Zoella “Preatty Polished” Testradír: Puhává és kellemes illatúvá varázsolja a bőrt, miközben segít eltávolítani az elhalt hámsejteket.

Zoella Fürdősó: Macaron illatú, kényeztető fürdősó.

Zoella Hidratáló Testkrém: Kényeztesd magad ezzel a csodás macaron illatú krémmel, amely mandulaolajjal, kakaóval és mézzel teszi még puhábbá és hidratáltabbá bőrödet.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6112826564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása