A vadonatúj chocoMe Délice csokoládék kalandja a Karib-térségtől Párizson át Budapestig
2017. szeptember 17. írta: persica

A vadonatúj chocoMe Délice csokoládék kalandja a Karib-térségtől Párizson át Budapestig

Mészáros Gábor, a chocoMe csokoládé manufaktúra alapítója, tulajdonosa rendkívül elkötelezett a csúcsminőség iránt. Elhatározta, hogy megalkotja azt a saját fejlesztésű, teljesen egyedi ízvilággal rendelkező étcsokoládé receptúrát, ami a chocoMe csokoládék zászlóshajója lesz.

Az egyedülálló, saját fejlesztésű étcsokoládé receptúra kakaóbabjainak eredete Peru és a Dominikai Köztársaság. A perui Trinitario kakaóbabok gyümölcsös jegyekkel rendelkeznek, kellemes savassággal és enyhén olajos magvakra jellemző ízekkel. A Dominikai Köztársaságból származó Forastero babok gyümölcsös illatúak és finoman fűszeresek. E két fajta egyedi keveréke adja azt a csodálatos és semmivel össze nem téveszthető ízélményt, amit a chocoMe Délice étcsokoládé fogyasztása során élvezhetünk. A csokoládéra jellemző ízvilágban egy meggyőző, de nem tolakodó kakaóíz, domináns fanyarság, határozott, piros gyümölcsökre jellemző íz, valamint egy nagyon hosszan elnyúló, kellemes utóíz kel életre. Az új csokoládémasszával a chocoMe egy új termékcsaládot indított útjára, melynek neve: Délice, lefordítva: élvezet.  

A legújabb csokoládékreációk exkluzív keretek között kerültek bemutatásra 2017. szeptember 6-án, a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban, ahol a vendégek egy izgalmas kisfilmből megismerhették a chocoMe Délice születésének egzotikus tájakon átívelő történetét, majd maguk is szó szerint belekóstolhattak a kalandba – a különleges, példa nélküli csokoládéízekbe. A siker ezúttal sem váratott magára.  

Az innovatív szellemiségű chocoMe tehát továbbra sem pihen, egy-egy hazai vagy nemzetközi megmérettetés között is jut ideje és kreativitása egy újabb csokoládéálom megálmodására, így ha Mészáros Gáboron múlik, továbbra sem maradunk mámorító ízélmények nélkül, amelyek megédesítik a hétköznapjainkat is.  

 

chocoMe Délice weboldal: http://www.chocome.hu/landing_delice

chocoMe Délice médiatár: http://media.chocome.com/CHOCOME_DELICE_PRESS_RELEASE/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1112871978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása