A Pöttyös rajongótábor a meggyes-mákos Túró Rudira szavazott
2017. szeptember 21. írta: persica

A Pöttyös rajongótábor a meggyes-mákos Túró Rudira szavazott

A Pöttyös az egymilliós Facebook közösség elérése alkalmából szokatlan módon a rajongói kezébe adta a döntést, hogy megszavazzák, az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül melyiket hozzák vissza ősszel. A közel egyhetes szavazás során a Facebook rajongók végül úgy döntöttek, hogy a meggyes-mákos ízesítésű Túró Rudit szeretnék újból a boltok polcain látni.

A Pöttyös elsőként érte el az 1 millió Facebook követőt a klasszikus márkaoldallal rendelkező hazai brandek közül. Ezt a jeles eseményt ünnepelte meg a márka a rajongói szavazással, majd ennek eredményeként egy kedvelt, jelenleg nem kapható íz újra gyártásával.  

A szavazásban több mint 30 ezer Facebook felhasználó vett részt és végül a meggyes-mákos íz végzett az első helyen. A termék várhatóan októberben, megújult csomagolásban kerül majd a boltokba országszerte. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3612884568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása