INDI - Katy Perry legújabb illata!
2017. szeptember 22. írta: persica

INDI - Katy Perry legújabb illata!

Fejezd ki Önmagad!

A show businessben Katy Perry néven ismert amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő, Katheryn Elizabeth „Katy” Hudson, „I Kissed a Girl” dalával, 2008-ban vált híressé, és csillaga azóta szárnyal. 

2010 –től a neve a parfümökkel is társul.

Katy Perry ezúttal egy individualista illatot mutat be, amely mer más lenni, merőben eltérni a trendtől.  “Az INDI megalkotásakor, végre egy feltűnő pézsmaillattal kellett játszanom. Keveredik benne a nőiesség és a férfiasság, és szexi, anélkül, hogy erőszakos lenne. Az igazi önmagad kifejezéséről szól, és kiemeli azt a hihetetlen személyiséget, aki te magad vagy.” nyilatkozza Katy Perry legújabb illatáról.

Katy Perry INDI-je egy egyedülálló csábító pézsmaillat, amely felébreszti az érzékeket. Az illatot művészi fokon alkották meg 11 különböző pézsmaillatból, ami csodásan olvad össze a keleti szilva és olasz bergamott fejillattal. A friss gyöngyvirág és a fehér cédrus kombinációja a háttérben az ámbra és a vanília bársonyos melegségével vegyül. Katy Perry INDI parfümje olyan különleges, mint az, aki viseli!

Fejillat: Fehér Tea, Keleti Szilva, Olasz Bergamott
Szívillat: Friss Gyöngyvirág, Ciklámen, Fehér Cédrusfa
Alapillat: Szultán Ámbra, Vanília Tonka, Csábító Pézsmák

A parfümöt karcsú és kifinomult opálüvegbe csomagolták. A modern palack két oldala Katy Perry speciális erőt adó üzentét tartalmazza: Put the U in Individual (Határozzon meg az egyéniséged). A lezárásra matt fekete kupak szolgál belevésett KPINDI felirattal.
A Katy Perry INDI kampány az egyéniséget öt különleges nő bevonásával mutatja be, akiknek különálló története és háttere van. A sajtóhirdetés a közösség és a kapcsolat érzését hozza létre az INDI nők változatos csoportjával, Katy-vel és a parfümös üveggel.

 

A kollekció már kapható a parfümériákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr512887116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása