ITT A BAJNOKOK ILLATA AZ ADIDASTÓL
2017. szeptember 22. írta: persica

ITT A BAJNOKOK ILLATA AZ ADIDASTÓL

Kezdetét vette a 2017-18-as Bajnokok Ligája, az UEFA kupa, az adidas pedig ismét egy új illattal ünnepli minden sportág legnépszerűbbikét!

Az adidas legújabb kollekcióját a játékosok és rajongók az UEFA sportesemény iránti szenvedélye inspirálta. Felidézi az elsöprő érzéseket, reményeket és küzdelmeket, melyek áthatják a futball bajnokságot.

A Champions Edition a 4. variáns, amit az adidas az UEFA Bajnokok Ligája alkalmából fejlesztett ki. Ez az illat követi a fantasztikusan sikeres Trophy, Star és Arena elődöket, melyek mindegyike más és más szemszögből közelítette meg Európa legrangosabb futballklub-bajnokságát. A Champions Edition kollekció parfüm és testápoló termékei megszületését a játék iránti szenvedély hajtotta, és a vágy, hogy első legyen a bajnokok között.

A világon az egyik legnézettebb éves sporteseményeként az UEFA Bajnokok Ligája jelenti a csúcsot a klubcsapatok viszonylatában. Itt csak a legjobbak szerepelhetnek. Csak a legjobbak lehetnek bajnokok! Minden játékos arról álmodik, hogy az ő csapata emeli magasba a legendás trófeát és kerül be a bajnokok sorába.

Az új Champions Edition ezt a szenvedélyt és a tisztességes versengés szellemét ragadja meg. Intenzív és életteli az illat, melyben tükröződnek az őszinte álmok, az adrenalin serkentő pillanatok, melyek végül győzelmi eufóriában csúcsosodnak. Az aromás-fougere illat lédús citrom robbanásával indít, melyet átsző a hűvös levendula és a roppanós, zöld ibolyalevél, pezsdítő frissességet alkotva. Ezután bontakoznak ki a szívillat elegáns, férfias jegyei, a pézsmás-fás tónust kasmírfától kapja, melyet élénk zöldalma és tiszta zsálya egészít ki. Végül az illat lecsengésében édes-földes aromák, vanília, füstös pacsuli és moha adják meg a kompozíció magabiztos és karizmatikus jellegét.

A bajnokság színei tükröződnek vissza intenzív kék színében, melyet kevés ezüst egészít ki a férfias, visszafogott hatásért. A figyelemfelkeltő csomagoláson a végső küzdelem színhelyéül szolgáló aréna adja a hátteret, rajta a jellegzetes sztár labda motívum, mely a sportesemény izgalmas hangulatát tükrözi.  

Az adidas kozmetikumok UEFA Champions League Champions Edition terméksora illatok és testápoló termékek teljes kollekciója, melyre a férfiaknak szükségük van a pályán és azon túl is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9212887196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása