LÉPJ BE ÚJRA A TEZENIS MELLTARTÓK VILÁGÁBA!
2017. szeptember 28. írta: persica

LÉPJ BE ÚJRA A TEZENIS MELLTARTÓK VILÁGÁBA!

TÉRJ VISSZA MIAMIBA RITA ORA-VAL, A MÁRKA NAGYKÖVETÉVEL!

Rita Ora társaságában folytatjuk a Tezenis világkörüli utazását, amely a legizgalmasabb helyszínekre repít, és az új szezon kötelező basic melltartóit mutatja be neked.

A legújabb trendek szerint megálmodott, kozmopolita hangulatú, 2017-es őszi/téli basic melltartó kollekció, melynek minden egyes darabja egy-egy világváros nevét viseli, ezúttal a színekkel és stílussal teli Miamiba visz bennünket.

Az őszi/téli szezonban is visszatérő, újraálmodott MIAMI melltartót ismét a Tezenis nagykövete, a legendás énekes sztár, Rita Ora mutatja be.

A megújult MIAMI melltartó: A tavaszi/nyári kollekció legsikeresebb darabja, a MIAMI melltartó vadonatúj anyagokkal és mintákkal tér vissza. A merevítős balkonett stílus újdonság ebben a szezonban – ezek a darabok szuper push-up kosárral rendelkeznek, amelyek egy mérettel nagyobb hatást biztosítanak. A nyakvonalnak és a széles pántoknak köszönhetően a melltartók bra topként is viselhetők – tökéletes felsőruházati elemként, amely még teljesebbé teszi a megjelenésed. Szenzációs márkanagykövetünk, Rita Ora ezúttal a fekete, teljes kosaras változatban tündököl.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8912909206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása