TIGER EYE & ROOT SHADOW - A haj idei divat színei
2017. szeptember 28. írta: persica

TIGER EYE & ROOT SHADOW - A haj idei divat színei

Idén ősszel a természetesség a legújabb trend.

A szeptember és az ősz beköszöntével a L’Oréal Professionnel márkánkhoz is megérkezett a 2017. őszi/téli frizura kollekció. 

A L’Oréal Professionnel most Vanessa Bruno divattervezővel együttműködve elhozta az INOA 12 trendi árnyalatát, amelyek tökéletesen kiemelik minden nő szépségét és egyéniségét.  

Az idei ősz trendje az INOA árnyalatokat alkalmazó két új hajfestési technika: Az első közülük a #ROOTSHADOW, ami egyet jelent a sötétebb színű tőlenövések és a világosabb hajhossz közötti természetes átmenetekkel, amilyenek pl. Hailey Baldwin hajában is láthatók. Ez a technika egy természetes átmeneti hatást hoz létre a vendég természetes színe és a festett hajtő között. Tökéletes választás azon nők számára akik szeretnének szőkék lenni, de aggódnak a lenövések miatt. A másik technika a #TIGEREYE, azaz a természetes színmélységű barna hajhossz balayage technikával történő átfestése, amit a tigrisszem féldrágakő kinézete ihletett. Tökéletes választás azon nők számára, akik nagyon természetesnek tűnő, de mégsem unalmas hajszínt szeretnének.

Eme trend tipikus megjelenítője Gizele Oliveira brazil modell, a L’Oréal Professionnel arca. Idén ősszel a természetesség a legújabb trend. A nők imádják változtatni sminkjüket, szeretik az erőteljesebb színeket nude árnyalatokra cserélni, így nem meglepő, hogy a hajuk színét is szívesen igazítják az aktuális trendekhez.

Továbbá az őszi-téli időszak fő irányvonala: FRUFRU MINDEN MENNYISÉGBEN!

A kifutóktól kezdve az utca divatján át, mint egy tökéletes kiegészítő, a FRUFRU az a trend, amit senki sem szeretne kihagyni idén. A divatbemutatókon való megjelenése tökéletes visszatérést jelentett a frufru számára és most újra elkezdte térhódítását. Végtelen lehetőségek tárházát biztosítja ez az új trend, pont ezért minden nő számára tökéletes választás. A frizurák elkészítéséhez styling tippet is adunk, amit csatolva megtalálsz. A még tökéletesebb hatás eléréséért pedig 2 új styling termékkel bővült a Techni.ART termékcsalád.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr10012909254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása