Blue Bird Roastery
2017. október 01. írta: persica

Blue Bird Roastery

Ahol a saját pörkölt kávéd mellé koffeines tusfürdőt és arclemosót is vihetsz haza.

Miért ajánljuk a frissen pörkölt kávé fogyasztását?

Blue Bird Roastery kávépörkölő manufaktúra 2013-óta várja a friss kávé szerelmeseit Budapest szívében. Csapatunk azon dolgozik, hogy vásárlóink és vendégeink napról napra élvezhessék a friss, zamatos kávé ízét és jótékony hatását kávézónkban, partnereinknél, vagy akár otthonaikban. Tudta Ön, hogy a kávéban az őrlést követően szinte azonnal megkezdődnek az oxidációs folyamatok, valamint megindul az aromavesztés? Hallotta már, hogy 14 nap után, ha a pörkölt kávét nem használjuk fel, vagy nem tartjuk megfelelő csomagolásban, íze lapossá, üressé válik? Tisztában van vele, hogy a Blue Bird-ben ez miért nem fordulhat elő?

Mi kizárólag magas osztályzatú zöld kávébabokkal dolgozunk. Mert helyben pörkölünk a kávéfajtáknak megfelelő pörkölési profillal. Mert pörkölés után hagyjuk kiszellőzni a kávéból a nem kívánt gázokat, majd megfelelően tároljuk maximum 14 napig. Egy kiváló csésze kávé elkészítéséhez a Blue Bird Café-ban kizárólag piacvezető márkák kávégépeit használjuk, a magas színvonal biztosítása érdekében pedig folyamatosan kontrolláljuk a munkafolyamatainkat. A pörkölés és főzés fortélyait tökéletesre fejlesztettük és csiszoltuk budapesti Speciality kávézónkban.

Koffeintartalmú tusfürdő és arclemosó:

Koffeines tusfürdő

Tusfürdőnk nem tartalmaz semmilyen illóolajat, savas anyagokat vagy szárító hatású szappant. Az elhalt hámsejtek eltűnnek, csökkennek a csíkok és a gödrök, miközben kényezteti és lággyá teszi a bőrödet. Tusfürdőnk alapja finom bio mandulaolaj és minőségi sheavaj, ami puhítja és ápolja a bőrt. A HerbArting kávés tusfürdőbe a Blue Bird kávépörkölő ütős és egyedi, prémium kategóriájú kávéja került. A Blue Bird blend a legjobb minőségű biogazdálkodásból származó brazil, guatemalai és columbiai Arabica kávé mellett egy kevés Robustát is tartalmaz, így szuperkrémes és koffeindús, amit már a bőrödön is élvezhetsz. Ez a fantasztikus termék egyáltalán nem szennyezi a környezetet, hiszen minden összetevője lebomlik a természetben!

A tisztító hatást egy lágy kókusztenziddel érjük el, amely egy kíméletes természetes habosító anyag. A hozzáadott E-vitamin és B-vitamin extra ápolást ad. A biogazdálkodásból származó guar gumi, a  metil-glükóz-szekvitearát és a cetil-alkohol biztosítja a fürdető kellemes és jól használható állagát. A natúrkozmetikumokban biztonsággal használható dehidro-ecetsav, szorbinsav és benzoesav pedig biztosítja a termék tartósságát.

Összetevők:  Víz, Kókusztenzid, *Mandulaolaj, *Guar gumi, *Kávé-őrlemény, *Sheavaj, , Metil-glükóz-szekvitearát, Cetil-alkohol, Benzil-alkohol, Dehidro-ecetsav, Szorbinsav és benzoesav, B-vitamin, E-vitamin

Koffeines arclemosó

Biogazdálkodásból származó, érzékeny, ekcémás vagy seborreával küzdő, és irritálják arcbőrre is kíméletes hatású, prémium kategóriájú arclemosó. Arclemosó a koffein frissítő erejével. Érzékeny az arcbőröd? Ekcémával vagy seborreával küzdesz? Irritálják a bőrödet a túl erős vegyi anyagok? Arclemosónk nem tartalmaz semmilyen illóolajat, savas anyagokat vagy szárító hatású szappant. Az eredmény puha, lágy és szennyeződésektől mentes bőr! Dobd fel bőrödet minden reggel a kávé erejével! Arclemosónk alapja finom bio mandulaolaj és minőségi sheavaj, ami puhítja és ápolja a bőrt.

A HerbArting kávés arclemosóba a Blue Bird kávépörkölő ütős és egyedi kávéja került. A Blue Bird blend a legjobb minőségű biogazdálkodásból származó brazil, guatemalai és columbiai Arabica kávé mellett egy kevés Robustát is tartalmaz, így szuperkrémes és koffeindús, amit már a bőrödön is élvezhetsz. Ráadásul ez a radírozóanyag lebomlik a természetben, így a környezetet is kíméli!

A tisztító hatást egy lágy kókusztenziddel érjük el, amely egy kíméletes természetes habosító anyag. A hozzáadott E-vitamin és B-vitamin extra ápolást ad. A biogazdálkodásból származó guar gumi, a  metil-glükóz-szekvitearát és a cetil-alkohol biztosítja a fürdető kellemes és jól használható állagát. A natúrkozmetikumokbanbiztonsággal használható dehidro-ecetsav, szorbinsav és benzoesav pedig biztosítja a termék tartósságát.

 

Összetevők:  Víz, Kókusztenzid, *Mandulaolaj, *Guar gumi, *Kávé-őrlemény, *Sheavaj, Metil-glükóz-szekvitearát, Cetil-alkohol, Benzil-alkohol, Dehidro-ecetsav, Szorbinsav és benzoesav, B-vitamin, E-vitamin

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2212915363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása