Drasztikus beavatkozások nélkül szeretnéd visszanyerni bőröd fiatalságát és egészségét?
2017. október 13. írta: persica

Drasztikus beavatkozások nélkül szeretnéd visszanyerni bőröd fiatalságát és egészségét?

Sugározz szépséget belülről. Quantum Med.

Szeretnénk mi lenni az a lehetőség a nők és férfiak számára, ami fájdalommentes, kellemes módon nyújt segítséget bőrproblémájukra, és abban is segít, hogy a mindennapos pörgést kicsit lelassítva csökkentse a folyamatos stressz általi nyomást.

A Sapphire a piac egy hiánypótló szereplője, mely mindazoknak hivatott segíteni, akik drasztikus beavatkozások nélkül szeretnék visszanyerni bőrük fiatalságát és egészségét. 

A Sapphire (Zafír) kezelés működési mechanizmusáról: Miközben végtagelektródákon keresztül ún. mikroáram revitalizálja a sejteket, kellemes zenei aláfestés mellett vezetett meditáció segíti a lelki feltöltődést.  

Az emberi szervezetben minden egyes sejt elektromos impulzusok útján működik, ahogy öregszünk, ez az áram kezd helytelenül üzemelni. Zafír mikroáram-növelő hatással javítja az oxigénáramlást, a hajszálerek keringését, stimulálja a kollagén- és elasztintermelést, ellazítja a stressztől túlfeszült izmokat test szerte, valamint optimalizálja a bőr faggyúmirigy termelését. Az imaginációs technika segíti a stresszhatások elengedését, valamint erősíti a pozitív önértékelést, kellemes meditatív állapotot eredményezve. A testi, lelki feltöltődés eredményeként jelentősen csökkennek a ráncok, valamint a szem alatti karikák, szürkeség, táskák.  

Mottónk: Sugározzon szépséget belülről, vagyis a Zafír a relaxáció és megfiatalodás oázisába vezet be minket! 

www.quantummed.hu

Fotó: Mikus Kata

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4812966137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása