Intimissimi On Ice 2017 - A Legend Of Beauty
2017. október 16. írta: persica

Intimissimi On Ice 2017 - A Legend Of Beauty

Az olasz kreativitás ismét ezernyi fénnyel ragyogott fel a Veronai Aréna színpadán

A szépség, a kreativitás és a glamur teljes fényével ragyogta be a Veronai Arénát a hétvégén – október 6-án és 7-én este az Intimissimi újabb lenyűgöző nemzetközi jégshow-val ünnepelte az örök nőiességet, immár negyedik alkalommal.

A magával ragadó show ezúttal is csúcstehetségek egész sorát, köztük világbajnok és olimpikon korcsolyalegendákat, például Evgeni Plushenkót és Shizuka Arakawát is színpadra állította, illetve, az Arénát ismét betöltötte az Intimissimi jóbarátjaként visszatérő Andrea Bocelli varázslatos hangja.

A látomásszerű jégshow ezúttal a klasszikus mitológiát értelmezte újra a sikk modern nyelvén – ikonikus nőalakok, köztük Trójai Heléna, Vénusz, Kirké és Medúza tolmácsolásában élhette át a közönség a szerelem és a szenvedély látványos kalandjait.Az első szín Afrodité születésével indult, ahogy kilép a habokból – a lélegzetelállító bevezetés tökéletes megalapozása volt annak az élménynek, amelyet az impozáns show ezek után tartogatott a teltházas Aréna közönségének. Az előadás Orfeusz és Euridiké, Erosz és Psziché, Penelopé és Ulisszesz párosával a halhatatlan szerelmet üdvözölte, Szeléné, a Hold istennője, a Nimfák, a természet isteni születésű szellemei és szinte valamennyi ikonikus női karakter színpadra állításával pedig az örök nőiesség előtt tisztelgett. A nőalakok varázslatos jelmezei is a klasszikus és a modern rendhagyó randevújából születtek, amelyeket az Intimissimi 2017-es őszi/téli fehérnemű kollekciója inspirált. Az előadást a grandiózus és a könnyed elemek változatos játéka tette még különlegesebbé és eklektikussá: a zenében a klasszikus, magukkal ragadó áriák, például Puccini remekműve, a Nessun Dorma mellett, a ’30-as évek Hollywoodját idéző Cheek to Cheek című dal is helyet kapott, ugyanakkor Coldplay- és Sia-dallamok is felcsendültek, nagy sikert aratva. Elragadó szépségű látvány, ragyogó színek és fények áradata, légies, káprázatos mozdulatok és mennyei hangok ölelése kerítette hatalmába két estére a Veronai Arénát.

A pénteki közönség soraiban olyan nemzetközi sztárok is ültek, mint az előadás jelmeztervezőjeként is bemutatkozó, véleményvezér divatblogger, Chiara Ferragni, az Intimissimi örök múzsája, a gyönyörű Irina Shayk, valamint egy különleges hollywoodi vendég, a szépséges Katie Holmes is részt vett az eseményen. Az Intimissimi új magyarországi nagykövetét, Weisz Fannit is meghívottjai között köszöntötte.

Ezen a különleges veronai estén tehát nemcsak a színpadot, hanem a vörös szőnyeget is modern istennők egész hada árasztotta el – az Intimissimi pedig nem csupán a kifinomult csábítás és a verhetetlen nőiesség, de a kultúra és a tehetség méltó képviselőjeként is bizonyított.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5012991886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása