Uraim, hamarosan MOVEMBER!
2017. október 16. írta: persica

Uraim, hamarosan MOVEMBER!

Tabac Original támogatásával

Nemzetközi mozgalommá nőtte ki magát egy valóban különleges ötlet: Movemberben a férfiak egy nemes cél jóvoltából nem boroválkoznak, hanem nőni hagyják szakállukat. Amit viccelődve 2003-ban még egy ausztrál férfi az esti sör mellett kitalált, ma már több mint 5 millió embert mozgat meg.
Hogy mi ennek a célja? A férfiak egészségügyi állapotára való figyelemfelkeltés. Az alapítás kezdete óta  több mint 21 országban közel 730 millió dollár gyűlt össze. A mozgalom különböző kutatásokat és a férfiak egészségét támogató projektet tett és tesz a mai napig lehetővé. És ne feledkezzünk el a szakáll reneszánszáról sem. 
 

A MOVEMBER hónap alatt a TABAC Original termékcsaládja gondoskodik az elegáns szakállviseletről.  1959-ben jelent  meg  a teljesen férfiaknak szánt árucikk újdonságként a parfüm- és kozmetikarészlegen, mely a mindenkori trendeket meghaladva, először gyártott arckrémet, dezodort és testápolót férfiaknak! Egyedül a jól ismert fadoboz csomagolásának felirata maradt szinte az egész 60-as években egyforma.

Ma már a TABAC Original egyike a legsikeresebb férfikozmetikum-márkáknak. Lehet nedves, vagy száraz a bőr, a kiváló minőségű krémek és testápolók gondoskodnak az ápolt borotválkozásról. A borotválkozás utáni balzsam pedig kiegészíti a termékcsaládot és így segíti, hogy a MOVEMBER hónap fésült, pödört vagy akár stílusosan természetes bajuszokkal gazdagadjon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7812992538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása