Egy "kis" ezüst villám a városi közlekedésben :)
2017. október 19. írta: persica

Egy "kis" ezüst villám a városi közlekedésben :)

VW GOLF TSI

A saját autóm után elsőre "kicsinek" tűnt, de aztán rájöttem, hogy nem minden az első benyomás, sőt!  Kis ezüst villámnak neveztem el ezt a szépséges VW Golfot, sportos, kényelmes, 6 sebességes, igazi kis nőcis autó. Mindenben a vezető és az utasok kényelmét szolgálja. Egy benzines-turbós (TSI) változatát vezethettem. Szuper volt!

Bővebben az autóról a VW honlapján olvashatsz, mindenre kiterjedő figyelemmel tájékoztatnak az autók tulajdonságait, műszaki adatait, felszereltségét illetően. De addig is, álljon itt néhány lényegi infó: 

Szinte minden más autónál sokoldalúbb. A Golf, generációk óta formálja saját kategóriáját. Legújabb típusa pedig a jövő generációinak lesz jelentős mérföldkő.

Külső: dinamika és az elegancia találkozása. Első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez egy hamisítatlan Golf: az újratervezett fényszóróktól és lökhárítóktól, a dinamizmust sugalló hűtőrácson át, a hátsó diffúzorig, illetve LED hátsó lámpákig, az autó megjelenése éppoly figyelemreméltó, mint a korábbi generációk modelljei.

A motorok: Az alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény. Mind a TSI benzines, mind a TDI dízelmotor izgalmas opció, hisz alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett képesek nagy teljesítményre.

4MOTION. Mindig a jó úton. Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az opcionális 4MOTION összkerék-meghajtás, ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja.  

Kényelem: Az új Golf bőséges alapfelszereltsége, egyszerű kezelése és kényelmi extrafunkcióinak széles tárháza segíti, hogy minden napja a nyugalom jegyében teljen.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8813026548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása