6 nyomós érv a rádiófrekvenciás-tűs arcfiatalítás mellett
2017. október 21. írta: persica

6 nyomós érv a rádiófrekvenciás-tűs arcfiatalítás mellett

Egy bizonyos kor felett mindenki szeretne fiatalabb arcbőrt, de természetesen megszenvedni nem szeretnénk miatta. Szerencsére nem is kell!

A rádiófrekvenciás mikrotűs Scarlet RF első hallásra valami drasztikus beavatkozásnak tűnhet, de ha kicsit beleássuk magunkat be kell lássuk, az egyik legkíméletesebb és legtermészetesebb bőrfiatalító módszer. Annyira kíméletes, hogy még a szemhéj hajszálvékony bőrén és a nyakon is használható! Milyen problémákra ajánlott a kezelés? Ráncos bőrre (szemkörnyékre, megereszkedett szemöldökre, a száj sarkában kialakult redőkre és elmélyült orr-ajak barázdákra), a tág pórusú bőrtípusokra, a rozacea megjelenésének javítására, a hegek korrigálására. Ajánlott azoknak, akik szeretnének teltebb orcákat, és határozottabb, feszesebb állvonalat, szebb nyakat és dekoltázst.

Nézzük mi az a 6 nyomós érv, amelyek miatt feltétlenül érdemes rászánnunk magunkat:

1.     Látványos fiatalodást nyújt: az arcunk visszanyeri régi kontúrjait, a megereszkedett bőr ismét telt, rugalmas lesz. Hogyan? Képzeljük el, amint rövid idő alatt 15 000 apró tűszúrás éri arcbőrünket, és közben a tűk teljesen kontrollált körülmények között, rövid időre 60 °C-ra melegítik a bőr mélyét. A hatás fenomenális!

2.     Duplán hatékony: a rádiófrekvencia általi hőhatás következtében a bőr feszességét biztosító kollagén rostok jelentősen összehúzódnak, azonnali liftinghatást garantálva. A tűszúrások hatására beindulnak a bőr öngyógyító folyamatai, növekedési faktorok szállnak harcba a bőr öregedési folyamataival szemben.  

3.     Természetes hatású: a kezelés a bőr saját építő folyamatait serkentik. Hosszú távon megnövekszik a kollagén és elasztin rostok száma, a bőr feszesedik, a pórusok szűkebbé válnak, és az idő múlásával megereszkedett szövetek tónusosabbak lesznek. A hatás a kezelés után 3-4 héttel kezd láthatóvá válni, de a hosszú távon még sokáig javít a bőr megjelenésén.

4.     Gyógyulási idő nincs: csupán átmeneti bőrpírt okoz. Más, hasonlóan hatékony arckezelésekkel szemben nem jár bőrsérüléssel. Mivel a Scarlet RF kezelés közvetlenül a bőr mélyebb rétegeiben hat, a bőrfelszínt kíméli, a tűk rendkívül vékonyak, így vérzést, látható felszíni sérülést nem okoznak.

5.     Biztonságos: rendkívül precízen beállítható a kezelendő bőrfelület vastagságától függően, hogy a tűk mennyire mélyen hatoljanak a bőrbe (0,8-3 mm-ig). Olyannyira kontrollált az eljárás, hogy még a szemhéj vékony bőre is kezelhető a géppel, amitől egyedivé válik ez a megoldás.  

6.     Nem fáj! A kezelés előtt a bőrfelületet lidocain tartalmú krémmel keni be a bőrgyógyász, majd a hatóidő letelte után (kb. 15-20 perc) kezdődhet a kezelés. A bőr regenerálódását tovább segíti a Royal Clinics szakértője által a bőr problémájához kiválasztott hatóanyag alkalmazása és a bőr kezelés utáni visszahűtése géppel vagy speciális maszkkal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5913047842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása