LESENCETOMAJ
2017. október 21. írta: persica

LESENCETOMAJ

VILLA FIORE

A Káli-medence igazi gyöngyszeme, Lesencetomaj. Ha erre visz az utad, a pihenésre, csendre, romantikus környezetre vágyóknak tökéletes választás a Villa Fiore.

Egyedi, gyönyörű vintage stílusú szobái minden igényt kielégítenek, a vendéglátók kedvessége, a környék látnivalói maradandó emlékeket hagynak az ide látogatóknak.

A Gubacsi malom története több száz éves múltra tekint vissza. A Lesence patak partján álló vízimalom fénykorában nagy forgalmat bonyolított le és a Sobri Jóska által vezetett betyároknak is kedvelt helye volt. A ház igazi patináját a kora adja meg, méteres falaival, patak partjával, stílusos berendezésével.

Mi megpróbáljuk bemutatni e táj szépségeit ötvözve a sokak által kedvelt olasz kultúrával. Az épület azóta visszanyerte eredeti formáját, de a csodálatos környezet, a csend, a jó levegő, a patak csobogása még a régi.

Szigliget 10 km-re, Hévíz 20 km-re, Keszthely 18 km-re, Badacsony 18 km-re van.

Fotó: saját (PR)  

Információ: Villa Fiore

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr913047664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása