Így mondj nemet az őszi szürkeségre
2017. november 06. írta: persica

Így mondj nemet az őszi szürkeségre

Bár az ősz borongós és esős időjárása sokszor nyomja rá bélyegét hangulatunkra, néhány szuper kiegészítővel könnyedén nemet mondhatunk a szürke mindennapokra. Íme néhány nélkülözhetetlen darab, amelyeket érdemes beszerezni, hogy ne csak színt, de stílust is vigyünk az időnként igencsak szomorkás évszakba. 

Bőrdzseki: Ez a ruhadarab évtizedek óta a coolság megtestesítője. Ki ne emlékezne Tom Cruise híres dzsekijére a Top Gunban? A divatvilág nagy túlélője az első világháborúban kezdte pályafutását, amikor a vadászpilótákat tartotta melegen, később a Harley Davidson életérzés elengedhetetlen kelléke, majd Hollywoodban, a zenében és egyes ideológiai irányokban is jelképként szolgál. A bőrdzsekinek a te ruhatáraban is szerepelnie kell.

Gumicsizma: A gumicsizma néhány éve töretlen népszerűségnek örvend az őszi kiegészítők világában. Ez teljesen érthető, hiszen igazán könnyen varázsolja viselőjét stílusossá. A klasszikus fekete csizmáktól a fejeket elcsavaró feltűnő darabokon át adott a választék. Divatos gumicsizmánkban magabiztosan lépkedhetünk utunkon akár a legnagyobb esőben és ködben is, egy, a szívünknek kedves darab pedig a nap többi akadályának legyőzéséhez is önbizalmat adhat.

Táska: Táskáink legszemélyesebb dolgaink hű hordozói, amelyek alapjában határozzák meg megjelenésünket. Az őszi időjárás azonban könnyedén igénybe veheti kedvenc darabjainkat is, ezért érdemes biztosra menni és strapabíró, vízálló darabokat választani. A minőségi termékekről ismert németek a stílusos kiegészítők terén is élen járnak, a Ucon Acrobatics kollekció között így nem csak minőségi, de divatos darabokat találunk, amik a mybrands.hu webshopon keresztül már hazánkban is elérhetőek.

Sálak: A sálak könnyedén vagánnyá vagy éppen elegánssá varázsolhatnak bennünket, miközben melegen tartanak.  Hatalmas, virágos, pöttyös, színes vagy akár szőrös, bárki megtalálhatja a kedvére valót, amivel könnyedén feldobhatjuk legegyszerűbb outfitünket is, közben pedig stílusosan küzdhetünk meg az elemekkel.

Esernyő: Az Ének esőben című film ikonikus esernyős jelenete is ékes bizonyítéka annak, hogy egy szuper ernyővel még a legnagyobb eső sem szegheti kedvünket. A roppant praktikus kiegészítő nem csak hatékonyan véd a csapadéktól, de a legstílusosabb kiegészítő tud lenni a borongós mindennapokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9013193848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása