Marc Jacobs - DAISY születésnapi limitált kiadás
2017. november 06. írta: persica

Marc Jacobs - DAISY születésnapi limitált kiadás

Marc Jacobs csillogó, fiatalos illata idén ünnepli 10. születésnapját. Eme kerek évfordulót egy különleges limitált kiadással ünnepli a márka, mely a gyűjtők számára valódi kincs lehet.

Az illat arca 2017. tavaszától az álomszép Kaia Gerber.

A Daisy virágos-fás illat, friss és nőies egyszerre. A kifinomult, csábító, és káprázatos nőnek, aki mindezen tulajdonságai mellett egyszerűségre törekszik. A parfüm fejjegyeiben felbukkan az eper zamata, az intenzív zöld ibolyalevél illata, és a fűszeres, rózsaszín grapefruit. A szívverést a közbülső jegyek gyorsítják fel: selymes és bódító gardénia, finom ibolya és jázminszirmok. A parfüm alapja a fehér erdőket idézi, érezhető még a vanília és a pézsma illata is.

Fejjegy: grapefruit, eper, ibolya levél

Szívjegy: gardénia, jázmin, ibolya

Alapjegy: pézsma, vanília, szantálfa

A jól ismert és imádott Daisy üveg most különleges ünnepi külsőt kapott. A mattul aranyló jeges hatású üveg fénylő arany kupakján a hófehér virág közepe csillogó kristályokkal díszített, akárcsak egy valódi ékszer.

Ellenállhatatlan darab.

Megvásárolható: kizárólag a Marionnaud parfümériákban (Top 10 üzlet), illetve a marionnaud.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4713194114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása