Eljössz velem egy BULLIba? :)
2017. november 07. írta: persica

Eljössz velem egy BULLIba? :)

A Multivan Generation kétszínű, különleges fényezése, már első ránézésre is magával ragadó.

Ezt a gyönyörű Multivant vezetni igazán nagy élmény volt. Pláne, hogy a gyerekek is elképesztő BULLIt csaptak az autózás során. Az ülésekből kihajtható gyerekülések a gyerkőcök biztonságos utazásáról gondoskodnak, és elmondhatjuk, hogy nagyon nagyon élvezték a fordítható ülésben való autókázást. 

A T1-esre emlékező Bulli közel 27 millió forintba kerül. Nagy sebességnél is csendes az autó, hatalmas mérete ellenére is. A vezető oldalánál beépített mikrofon található, ezzel megkönnyítve az utasokkal való komunkációt is, és remek idegen vezetősdit lehet játszani. Az utastérbe minden a sofőr és az utasok kényelmét szolgálja, utazzatok ketten vagy akár heten a VW Bulliban.

A korát tekintve, 70 éves létére lenyűgözően jól néz ki, és még sok sok ilyen élmény utazást kívánok mindenkinek az autóval, akinek van lehetősége kipróbálni!

Vezessetek óvatosan, biztonságosan! 

A Bulli a német gazdasági csoda jelképévé válik

A németek rátalálnak az autó iránt érzett rajongásra: a gazdasági csoda megérkezett. A Volkswagen Beetle 1956-ban ismételten az év legkelendőbb modellje, amely már az év vége előtt átlépi az egymilliós darabszámot. A Bulli is igen közkedvelt és keresett. Az 1950 óta a Bulli otthonául szolgáló wolfsburgi üzem kapacitása messze nem elégséges a kereslet kielégítésére. Legyen ez kenyér, sör , hamburger vagy fogyasztási cikk, mint a televízió vagy a hűtő, a vevőkhöz a lehető legmegbízhatóbban és leggyorsabban kell, hogy megérkezzen. Ezeknek az igényeknek a teljesítéséhez pedig a kereskedőknek és az üzletembereknek egyaránt az elpusztíthatatlan Bullira volt szükségük. 

Minden lényegi információ megtalálható a www.vwh.hu weboldalán és a márkakereskedőknél. 

Na, eljössz a BULLIba?

Kép: saját (PR)

Infó: www.volkswagen.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9413197846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása