CLARINS, a nélkülözhetetlen alapozó!
2017. november 13. írta: persica

CLARINS, a nélkülözhetetlen alapozó!

Everlasting Foundation SPF 15: A „nélkülözhetetlen” alapozó! Tökéletesen matt, ragyogó arcszín reggeltől estig. 8 órán át tartó viselet & komfortérzet: nem fél egy maratoni hosszúságú naptól! Matt végeredmény, 8 árnyalatban.

Everlasting Cushion SPF 50 / PA+++ A Clarins első cushion alapozója: Tartós viselet a szabadban töltött napokhoz. Minden fronton: ragyogó, hibátlan arcszín és nagyfokú védelem, non-stop hatás, 24 órás hidratálás és addiktív, frissítő textúra. A tökéletes partner, aki nélkül nem létezhetsz… Felvitele lágy ütögető mozdulatokkal. Ragyogó végeredmény. 6 színben. Utántölthető.

Everlasting Compact SPF 9 Az örök kompakt púder-alapozó: Tartós viselet az igazán elfoglalt napokon. Ezzel a kompakt púderrel ultra-matt arcbőrt érhetsz el, elkísér bárhová ahová te mész és minimalizálja bőrödön pigmentfoltokat, egyenetlenségeket és kipirosodásokat ugyan úgy, mint a stressz jeleit. 15 óra elteltével sem kell a matt végeredményt felfrissíteni; nem hoz létre maszk-hatást. Matt+ végeredmény; 4 színárnyalat, 3 hosszan viselhető, tartós alapozó, melynek fedőképessége alkalmazkodik a bőrhöz, lehetővé téve „légzését”, miközben védi az UV sugaraktól és a légszennyeződés káros hatásaitól.

Felvitele „szuper-könnyű”, mivel ezek az alapozók megkönnyítik az életet és társként viselkednek a mindennapokban! Bőröd minden körülmények között hibátlannak tűnik (stressz, páratartalom…) 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2913263065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása